Jereä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Pateniemen kirjaston omatoimikäytön mahdollistava kirjautumislaite ja ulko-oven valvontakamera on rikottu viime viikonlopun aikana, minkä vuoksi kirjaston omatoimikäyttö ei toistaiseksi ole mahdollista.
Remontin arvioidaan kestävän lokakuun puoliväliin saakka.
Vuoden 2025 keväällä valmistuva työ sisältää tukimuurin, laiturirakenteen, kaiteiden ja valaistuksen uusimisen.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet kirjastojen alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen avustuksia 1 897 140 euroa 94:lle hankkeelle.
Tuija Siermalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunginkirjaston eteläisen alueen kirjastopalvelupäällikkö Päivi Rasinkangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Aino Helaakoskea haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet yleisten kirjastojen lukutaitotyön vahvistamiseen yhteensä 647 700 euroa 36:lle hankkeelle.
Kirjastonhoitaja Saana Kaleva-Langinkoskea haastattelee Jussi Häkkilä.
Rami ja Tea Erosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Kirjastot avataan seuraavana päivänä keskiviikkona klo 12. OUTI-kirjastoihin kuuluvat Hailuodon, Iin, Kempeleen, Kuusamon, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun, Pudasjärven, Pyhäjoen, Raahen, Siikajoen, Taivalkosken, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan kunnan- ja kaupunginkirjastot.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet kirjastojen alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen avustuksia 1 325 300 euroa 80:lle hankkeelle.
Janika Knuutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun uudelle kirjastolle etsitään nimeä.
Kaikki Oulun pääkirjaston varastoissa säilytetty aineisto siirtyy kevään aikana uusiin sijoituspaikkoihin muihin Oulun kaupunginkirjaston toimipisteisiin. Varastoaineistojen siirto liittyy pääkirjaston tulevaan remonttiin ja muuttoon väliaikaistiloihin Oulun keskustaan Pekurin kortteliin syksyllä 2022.