Rami ja Tea Erosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Kirjastot avataan seuraavana päivänä keskiviikkona klo 12. OUTI-kirjastoihin kuuluvat Hailuodon, Iin, Kempeleen, Kuusamon, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun, Pudasjärven, Pyhäjoen, Raahen, Siikajoen, Taivalkosken, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan kunnan- ja kaupunginkirjastot.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet kirjastojen alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen avustuksia 1 325 300 euroa 80:lle hankkeelle.
Janika Knuutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun uudelle kirjastolle etsitään nimeä.
Kaikki Oulun pääkirjaston varastoissa säilytetty aineisto siirtyy kevään aikana uusiin sijoituspaikkoihin muihin Oulun kaupunginkirjaston toimipisteisiin. Varastoaineistojen siirto liittyy pääkirjaston tulevaan remonttiin ja muuttoon väliaikaistiloihin Oulun keskustaan Pekurin kortteliin syksyllä 2022.
Oulun kaupunginkirjastolta kirjastopalvelupäällikkö Heidi Karhua haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunginkirjaston uuden monitoimiauton nimeksi on valittu Kauno.
Oulun pääkirjastossa tehdään peruskorjaus vuosien 2023-2025 aikana.
Palvelupäällikkö Ritva Nikolaa Oulun kaupunginkirjastosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunginkirjaston alueellista kirjastopalvelupäällikkö Minna Männikköä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kaikki Oulun kirjastot kiinni ovat ensi viikolla kirjastojärjestelmän palvelimen huollon takia.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 920 000 euroa 38:lle hankkeelle kuntien yleisten kirjastojen demokratian edistämistyöhön.
Jorma Keskitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Uudistuneen pääkirjaston on tarkoitus avautua asiakkaille vuonna 2025. Peruskorjauksen jälkeen kirjaston tavoitteena on palvella vuosittain miljoonaa kävijää ja tarjota kaupunkilaisille entistäkin laadukkaampia ja monipuolisempia kirjastopalveluja.
Pyhäjoen Teollisuusyhtiö ja Fennovoima allekirjoittivat tänään 25-vuotisen vuokrasopimuksen Pyhäjokitaloon tulevasta vierailukeskuksesta.