Neljä Kickboxing Team Oulun urheilijaa edustaa Suomea potkunyrkkeilyn maailmanmestaruuskilpailuissa. Kuvassa Jonne Kahma ja Lauri Suomela, keskellä Leif Stenius.
Kickboxing Team Oulun Jonne Kahma voitti viikonloppuna miesten potkunyrkkeilyn alle 60-kiloisten sarjan Italian Jesolossa järjestetyssä maailmancupturnauksessa.
Kickboxing Team Oulun Jimi Kuismin on voittanut A-nuorten alle 54-kiloisten hopeaa Italian Jesolossa järjestetyissä potkunyrkkeilyn nuorten MM-kilpailuissa.
Suomen Potkunyrkkeilyliitto lähettää kisoihin yhteensä 16 ottelijaa ja yhdeksi maajoukkuevalmentajista lähtee Kickboxing Team Oulun päävalmentaja Leif Stenius, joka toimii myös Suomelan henkilökohtaisena valmentajana.
Kickboxing Team Oulun ottelijat nappasivat kolme kultamitalia viikonloppuna Espoossa isketyissä potkunyrkkeilyn SM-kisoissa .
Kickboxing Team Oulun Elisa Koivupuu voitti vapaaottelun suomenmestaruuden Keravalla viikonloppuna järjestetyssä vapaaottelun SM-kilpailussa naisten alle 65,8-kiloisten sarjassa.
Kickboxing Team Oulun ammattilaispotkunyrkkeilijä Lauri Suomela voitti lauantaina Helsingin Kulttuuritalolla käydyssä King of Kings 83 -tapahtumassa Puolan Hubert Dylewskin alle 65:n kilon sarjassa.
Kickboxing Team Oulun Lauri Suomela edustaa Suomea potkunyrkkeilyn maailmanmestaruuskisoissa 19.-27. kuluvaa kuuta Bosnia ja Herzegovinan Sarajevossa. Suomela ottelee K1-säännöin alle 67 kilon painoluokassa, jossa maailmanmestaruudesta kamppailee yhteensä 22 urheilijaa eri maista.
Kickboxing Team Oulun 17-vuotias Jonne Kahma voitti viikonloppuna potkunyrkkeilyn WAKO K-1 World Grand Prix -turnauksen A-poikien alle 60:n kilon sarjan Tsekin Prahassa.
Kickboxing Team Oulun Elisa Koivupuu(kuvassa keskellä) voitti viikonloppuna Keravalla järjestetyissä vapaaottelun SM-kilpailuissa vapaaottelun suomenmestaruuden naisten alle 65,8:n kilon painoluokassa.
Kickboxing Team Oulun potkunyrkkeilijä Petra Hämälä otteli pronssille Tsekin Prahassa järjestetyssä Euroopan cup -turnauksessa.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä sai hopeaa ja Alireza Aholami pronssia viikonloppuna Itävallan Innsbruckissa järjestetyssä potkunyrkkeilyn maailmancupturnauksessa.
Kickboxing Team Oulun Kalle Suvanto voitti viikonloppuna Vaasassa järjestetyissä potkunyrkkeilyn SM-kilpailuissa suomenmestaruuden miesten alle 60:n kilon painoluokassa.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä edustaa Suomea potkunyrkkeilyn maailmanmestaruuskisoissa Unkarin Budapestissa ensi viikolla.
Kickboxing Team Oulun Petra Hämälä sijoittui toiseksi Prahassa Tsekissä viikonloppuna järjestetyssä potkunyrkkeilyn Euroopan cupissa alle 70-kiloisten sarjassa.
Kickboxing Team Oulun Teemu Seppälä voitti kautta aikojen ensimmäisen thainyrkkeilyn aikuisten Suomen mestaruuden Ouluun miesten alle 57:n kilon sarjassa.