Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella riski koronavirustartunnan saamiseen on edelleen korkea, vaikka tartuntamäärissä ja ilmaantuvuudessa on laskua.
Soiten koronavalmiusryhmä arvioi tänään alueellista tilannekuvaa ja vetoaa, että vielä rokottamattomat ottaisivat koronarokotteen mahdollisimman pian.
Keski-Pohjanmaan alueellinen koronaviranomaistyöryhmä suosittaa etätyön hyödyntämistä ja kasvomaskien käyttöä toistaiseksi.
Soiten koronavalmiusryhmä vetoaa vahvasti alueen väestöön, että vielä rokottamattomat ottaisivat koronarokotteen mahdollisimman pian.
Koronatilanne on edelleen huolestuttava Soiten alueella.
Suomessa on todettu Terveyden ja hyvivoinnin laitoksen mukaan 449 uutta koronatartuntaa. Yhteensä tartuntoja on nyt 112 656.
Suomessa on todettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan 345 uutta koronatartuntaa.
Koko maassa on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan todettu 765 uutta koronavirustartuntaa.
Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite järjestää huomenna klo 9-20 Kokkolan rokotuspisteellä vanhassa Halpa-Hallin rakennuksessa rokotuspäivän ilman ajanvarausta.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella Ylivieskassa todettiin viikonlopun aikana kolme uutta koronavirustartuntaa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja viime viikon aikana.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja viime päivinä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa.
Viisi sote-kuntayhtymää ja sairaanhoitopiiriä esittää sote-uudistuksen uusiin lakeihin kaikille tuleville hyvinvointialueille mahdollisuutta saada halutessaan laaja ympärivuorokautisen päivystyksen sairaala.
Historiallisen laaja seitsemän sairaanhoitopiirin muodostama yhteenliittymä kehittää erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon potilastietojärjestelmää kumppaninaan järjestelmätoimittaja TietoEVRY.