Teko on kuitenkin keskeytynyt ja tekijä on poistunut paikalta. Poliisi tutkii asiaatörkeän varkauden yrityksenä.
Puupino poltettiin hallitusti loppuun, koska puupinon sammuttaminen on haastavaa suuren lämpösäteilyn takia. Palo ei uhannut levitä ympäristöön, eikä tapauksessa tullut henkilövahinkoja.
Rasvamonttu koluaa tällä kertaa koneaarteita Meri-Lapissa. Main Street Cruisers kerhotilat löytyvät Keminmaasta ja sen hallissa harrastetaan lähestulkoon kaikkia amerikkalaisvalmisteisia autoja. Lisäksi mukaan mahtuu myös projektina olevia Suomi-autoja. Ruokamon Petri toimii kerhon tallivastaavana ja hänen omia silmäteriään ovat mm. Chevrolet Impala vuosimallia 1960 ja Chevrolet Nova 1970.
Pohjois-Suomen Hallituspartnerit on palkinnut keminmaalaisen Pohjaset Oy:n Tamminen Nuija -tunnustuspalkinolla.
Ari Kettukankaan jututettavana Pohjanrannan hotelli- ja ravintolapäällikkö Saana Hartikainen.
Keminmaassa poliisi pysäytti perjantaina kilvettömän auton, jota kuljettanut 44-vuotias torniolaismies osoittautui mm. ajo-oikeudettomaksi.
Destia rakentaa mm. uuden voimajohtoyhteyden Tornion Vuonnekoskelta Keminmaan Viitajärvelle.
Keminmaan kunta ja Keminmaan Yrittäjät ry ovat neuvotelleet yhteisen elinvoimalupauksen.
Keminmaalla Elijärven maanalaisessa kaivoksessa paloi eilen iltapäivällä sähkömuuntajatila 300:n metrin syvyydessä.
Väyläviraston Laurila–Tornio–Haaparanta-rataosan sähköistämishankkeen rakennustyöt ovat käynnistyneet Raumonjoen ratasillan avartamisen valmistelevilla töillä huhtikuun alussa.
Keminmaalainen perheyritys Polar Metalli tekee historiansa suurimman investoinnin vuonna 2023. Kokonaisinvestointi on 2,6 M€, josta koneinvestoinnin arvo on 1,9 M€. Investointi kattaa kaksi uutta konetta sekä uuden tuotantotilan. Investoinnilla haetaan liiketoiminnan voimakasta kasvua, jonka myötä syntyy myös uusia työpaikkoja.
Tapauksia tutkitaan näpistyksenä ja Kemin tapausta varkautena.
Kuvassa olevan Ginin omistaja Laura Valtaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tapausta tutkitaan murtona ja varkautena.
Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kolme miestä, joista yksi oli Keminmaalainen. Miesten hallusta löytyi Hirsikankaantieltä anastettu haulikko.
Nuorta miestä pahoinpideltiin terävällä esineellä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kunnantiellä Keminmaassa kerrostalon rapussa.