ABB Power Grids Finland uudistaa Suomen suurimpiin kuuluvan sähköaseman Keminmaalla.
Keminmaassa Viheriäläntiellä paloi eilen päivällä n. 100 neliön kokoinen teollisuushalli. Rakennukselle ja irtaimistolle on koitui merkittävät vahingot. Palossa ei syntynyt henkilövahinkoja. Alustavan tiedon mukaan palo sai alkunsa hallissa tehdyistä tulitöistä.
Maastopaloja syttyi mm. Kalajoella, Keminmaassa ja Siikalatvalla. Kipinä sai alkunsa niittokoneiden osuessa kiveen.
Huoltoaseman pesuhalli paloi Keminmaassa viime yönä.
Asumismenot eriytyvät Suomen kuntien välillä entisestään.
Koordinaattori Ismo Miettistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Miehen epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, ajoneuvorikkomukseen ja räjähderikokseen.
Poliisi löysi eilen illalla aikaisemmin eilen Keminmaalla kadonneeksi ilmoitetun 82-vuotiaan miehen Siikajoen Revonlahdelta.
Koiraansa ulkoiluttanut mies oli yrittänyt suojella koiraansa ja murtanut nilkkansa tilanteessa. Irtokoiran hyökkäyksen kohteeksi joutunut koira vietiin eläinlääkäriin ja nilkkansa murtanut mies sairaalaan. Poliisi pyytää hyökänneen koiran omistajaa ottamaan yhteyttä.
Tokmanni on ostanut Pohjois-Suomesta neljä myymälää, jotka ovat Centtilä Keminmaalla, Säästökuoppa Sodankylässä sekä TEX Rovaniemellä ja Kemijärvellä.
Fingrid suunnittelee uutta Muhoksen Pyhänselän ja Keminmaan välistä 400:n ja 110:n kilovoltin voimajohtoyhteyttä.
Keminmaalainen Disturb Scandinavia Oy on voittanut Osuuspankin järjestämän Suomen paras verkkokauppa 2018 -kilpailun suurten kauppojen sarjan.
Fingrid suunnittelee uutta Muhoksen Pyhänselän ja Keminmaan välistä 400:n ja 110:n kilovoltin voimajohtoyhteyttä.
Simon ja Keminmaan rajalla sijaitseva Martimoaavan soidensuojelualueen Kaltiolampi saa ensi vuoden kesänä uuden autiotuvan.
Toissailtana Keminmaassa autoliikkeen tulipalo sai ilmeisesti alkunsa rakennuksen sisältä korjaamon tai kahvion tiloista.