Pohjois-Pohjanmaalla sinilevää havaittiin tällä viikolla vain yhdessä kohteessa.
Moottorikelkkailija ajoi tänä aamuna kelkalla sulaan Kemijärvellä.
Kemijärven eteläpuolelta löytyi lauantaina luita, joiden epäillään olevan peräisin ihmisestä.
Kahta henkilöä pahoinpideltiin eilisiltana yksityisasunnossa Kemijärvellä.
Vapaaehtoiset etsijät löysivät Kemijärvellä kadoksissa olleen kalastajan eilen aamupäivällä hukkuneena.
Poliisi on jatkanut Kemijärvellä kadonneen 73-vuotiaan miehen etsintää.
Lapin poliisilaitos sai eilen iltapäivällä ilmoituksen Kemijärvellä Tapionniemessä Javarussaaren lähellä tyhjänä joella ajelehtivasta veneestä.
Molemmat tapaukset sattuivat perjantain aikana.
Kemijärvellä Peräposiontiellä salama iski myöhään eilen vierekkäisiin omakotitaloihin sytyttäen toisessa tulipalon ja aiheuttaen toiseen taloon vaurioita, mutta ei kuitenkaan varsinaista tulipaloa.
Noin kymmenen hehtaaria metsää ja maastoa paloi eilen Kemijärvellä Ala-Katiskojärven pohjoispuolella.
Kuusamon, Rukan ja Suomutunturin saavutettavuus joukkoliikenteellä paranee kesäkuun alussa, kun yöjunan liityntäliikenne Kemijärven ja Kuusamon välillä käynnistyy.
Nopeasti aloitetusta elvytyksestä huolimatta kilpailija menehtyi tapahtumapaikalle. Poliisi ja Tukes jatkavat onnettomuuden selvittämistä kuolemansyyntutkintana sekä onnettomuustutkintana.
Pelkosenniemen kunnan ja Kemijärven kaupungin alueella sijaitsevalle Pyhätunturille on avattu uusi kallioseikkailupuisto.
Kemijärvellä on kuollut lauantaina kaksi henkilöä ilmeisesti ampumalla.
Kemijärvellä Reinikansaarentiellä risujen poltosta alkanut palo levisi eilen kuloheinään ja uhkasi levitä myös lähellä olleisiin rakennuksiin.
Lapin poliisilaitoksen partio otti kiinni eilen Kemijärvellä kaksi moottorikelkkailijaa, jotka ajoivat Särkikankaalla useita kilometrejä pitkin kevyen liikenteen väyliä.