Oulun kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan myydä kaupungin omistamat Työterveys Virta Oy:n osakkeet Pihlajalinna Terveys Oy:lle.
Pohjois-Suomen puukauppa on MTK:n mukaan syksyllä ottanut hyvän loppukirin.
Oulun rakennusvalvonta palkitsee vuosittain rakennusalan hankkeen, jossa on onnistuttu laadukkaassa rakentamisessa. Tänä vuonna Vuoden tuumastukki -palkinnon saa Oulun kauppahallin korjaus, joka palkitaan rakentamisen kulttuuritekona.
Kauppapuutarhaliiton toiminnanjohtaja Jyrki Jalkasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Osuuskauppa Arina rajoittaa koronan takia kauppakeskus Valkean yleisten tilojen käyttöä kolmeksi viikoksi.
Fodelia on allekirjoittanut aiesopimukset, joiden mukaan se hankkisi sadan prosentin omistusosuuden Perniön Liha Oy:stä sekä T J Jockis Oy:stä ja sen tytäryhtiö Pita Factory Oy:stä.
Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja, kauppaneuvos Veli-Matti Puutio siirtyy eläkkeelle ensi vuoden lopussa.
K-Market Kälviä Vähähyyppä Oy:n kauppiasyrittäjät Minna ja Patrik Vähähyyppä on valittu Kälviän vuoden yrittäjiksi.
Viestintäpäällikkö Suvi Salmelaa Motiva Oy:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kalajoen keskustassa sijaitsevan Kiinteistö Oy Kalajoen Merran koko osakekanta on päätetty myydä Cibus Retail Finland 1 Oy:lle.
Osuuskauppa Arinan haaste käyttää kasvomaskia Arinan toimipaikoissa asioidessa sai lähes 8000 pohjoissuomalaista lunastamaan maskikupongin hyvän asian puolesta.
Pohjois-Suomen puukauppa on syksyn edetessä virinnyt ja takamatka viime vuoteen verrattuna pienentynyt viidennekseen.
Rovaniemellä sijaitseva Rinteenkulma on voittanut Suomen Kauppakeskusyhdistyksen Vuoden kauppakeskusteko -kilpailun. Kauppakeskuksen viime vuosien menestyksen taustalla on rohkea ja paikallisuuteen nojaava konseptointi, jonka myötä Rinteenkulman ovat löytäneet niin asiakkaat kuin vuokralaiset.
Osuuskauppa Arina investoi Oulun Linnanmaan Prisman uudistukseen 9,5 miljoonaa euroa.
Dekkaripuolelta Lars Kepler, Jo Nesbø sekä kotimainen Max Seeck kuuluvat tämän vuoden suosikkikirjailijoihin. Henkilöhistoriakirjoista puolestaan Kari Tapiosta ja Hannes Hyvösestä kertovat kirjat ovat osoittautuneet suosituiksi.
Ilkka-yhtymään kuuluva markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy on ostanut tänään enemmistöosuuden oululaisesta digitoimisto Digimoguli Oy:stä.