Oulun kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan ulkoistaa Oulun Infra -liikelaitoksen katu- ja viheralueiden kunnossapitopalvelut sekä infrarakentamisen VRJ Etelä-Suomi Oy:lle.
Pohjolan OP:n pääkonttorin kortteli Oulun keskustassa Isokatu 14:ssä uudistuu. Uudisrakennus koostuu kuusikerroksisesta toimisto- ja liiketiloja sisältävästä jalustaosasta sekä kahdeksankerroksisesta asuintorniosasta. Lisäksi rakennetaan kaksi kellarikerrosta pysäköintiin.
Kuvausauto kiertää Oulun kaduilla tästä viikosta lähtien.
Taustalla on valmistautuminen vuoden 2025 Asunto­messuihin.
Oulun Nallikarin katuja ja yleisiä alueita uudistetaan tänä ja ensi vuonna.
Oulun Rautatienkadun ajoneuvoliikenne muuttui eilen tilapäisesti yksisuuntaiseksi välillä Asemakatu-Heikinkatu peruskorjaukseen liittyvien töiden vuoksi.
Jäälissä Jäälinraitin alueen toisen vaiheen katujen ja vesihuollon saneeraus alkaa tämän kuun alkupuolella.
Urakka sisältää Linkkitien, Lahdenojantien, Niittypolun, Linkkipolun ja lahdenojanpolun saneeraamisen. Katujen rakennustöiden yhteydessä alueella saneerataan ja rakennetaan myös vesihuolto, valaistus sekä sähkö- ja tietoliikenneverkkoja.
Hengitysliiton järjestöjohtaja Mervi Puolanne oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
Katujen ja pyöräteiden hiekoitushiekan poisto Oulussa on aloitettu.
Oulun kaupungin katuvalaistuksen käyttö- ja kunnossapitäjä vaihtui vuoden 2023 alussa. Kunnossapitourakan vuosille 2023–2024 voitti Destia Oy. Sopimus pitää sisällään myös kolmen vuoden option.
Poliisin tehostettu huumausaineiden katuvalvonta viime ja toissaviikolla Torniossa ja Rovaniemellä paljasti useita rikoksista epäiltyjä ensikertalaisia.
Pyhäntäläisen Fodelian tytäryhtiö Feelia on valittu Kangasalan kaupungin ruokatuotetoimittajaksi kahdeksi vuodeksi.
Oulun kaupunki ja Oulun vesi käynnistävät Nallikarin katujen ja vesihuollon rakennustyön ensimmäisen vaiheen tämän kuun aikana.
Oulun Tuiran kaupunginosassa sijaitsevan Hartaanrannan sekä Tuirasta Hietasaareen kulkevan Hartaansillan katu- ja ympäristösuunnitelmat ovat nähtävillä ensi viikon perjantaihin saakka.
Katujen ja vesihuollon saneeraustyöt alkavat tällä viikolla Oulun Rajakylässä Kurjenpolven ja Valmutien alueella.