Sähkönjakelu keskeytyi tänä aamuna Yli-Iissä Tannilantien ympäristössä Polvisuon ja Harjulan väliseltä alueelta viideltä muuntopiiriltä.
Junaliikenne välillä Oulu-Kemi on keskeytetty radalle kaatuneitten puiden takia.
Tänään voi Rovaniemellä esiintyä häiriöitä kaukolämmön jakelussa laajoilla alueilla. Syynä on uuden suuren runkolinjan liitostyöt.
Sähkönjakelu keskeytyi tänään kaivuutöissä sattuneen kaapelivaurion vuoksi Oulussa Mäntylän ja Kiviniemen alueilla.
Oulun, Taivalkosken, Vuokatin ja Haapaveden tv-asemilla viime yönä puoliltaöin alkaneet lähetyskatkokset ovat päättyneet, ja lähetykset toimivat jälleen normaalisti.
Pohjois-, Itä- ja Länsi-Suomen alueilla oli tänä aamuna katkos tv-lähetyksissä.
Caruna jatkaa viikonlopun ajan sekä lumen poistamista sähkölinjoilta että vikojen korjaamista Ranualla, Posiolla, Pudasjärvellä, Taivalkoskella ja Kuusamossa.
Sähkönjakelu keskeytyi eilen yli 700:ltä asiakkaalta Oulujoen pohjoispuolella Sanginjoentien ympäristössä.
Syynä on lähetinvika. Digitan arvion mukaan korjaamisessa kestää noin puoleen päivään.
Pookin Nivalan lähetinmastossa tehdään ulkopuolisia operaattorin asennustöitä. Katkoksen ajan suositellaan hakemaan radioon Ylivieskan, Haapaveden tai Haapajärven lähetystaajuus.
Sähkönjakelussa oli jälleen viime yönä katkos Kiimingissä.
Kiimingissä oli tänä aamuna sähkökatkos neljän ja kuuden välillä.
Digita tekee tietoliikenneverkon päivityksiä ensi yönä. Katkokset koskevat koko maan näkyvyys- ja kuuluvuusalueita, myös Pookin lähetyksiä.
Digita tekee tietoliikenneverkon päivityksiä ensi yönä. Työ aiheuttaa katkoksia tv- ja radiolähetyksiin.
Digita tekee tietoliikenneverkon päivityksiä ensi yönä puolenyön ja aamukuuden välisenä aikana. Työ aiheuttaa katkoksia Digitan välittämiin tv- ja radiolähetyksiin.
Digita tekee tietoliikenneverkon päivityksiä ensi yönä. Työ aiheuttaa kaksi arviolta 15:n minuutin katkosta ja useita lyhyempiä katkoksia Digitan välittämiin tv- ja radiolähetyksiin. Katkokset koskevat myös Pookin lähetyksiä.