Tracegrown toimitusjohtaja Mikko Joensuuta haastattelee Jussi Häkkilä.
Rakennus sekä sisällä ollut traktori tuhoutui palossa täysin. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa. Tapauksessa ei tullut henkilövahinkoja.
Poliisi on kertonut lisää Pyhäjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla maanantain ja tiistain välisenä yönä paljastuneesta henkirikoksesta.
Omakotitalon pihapiirissä olevasta autokatoksesta levinnyt tulipalo aiheutti mittavat vahingot Kärsämäellä uudenvuoden yönä.
Poliisi otti viime yönä kiinni kaksi rattijuoppoa, kärsämäkisen miehen Kärsämäen Kopolantiellä eilen iltayöllä ja haapavetisen miehen varhain tänä aamuna Haapaveden Raatetiellä.
Kärsämäen kunnanjohtaja Esa Jussilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kevytyrittäjä Joanna Ohenojaa haastattelee Ari Kettukangas.
Konesilta Oy:n toimitusjohtaja Ville Kyllöstä haastattelee Ari Kettukangas.
Kärsämäen sivistysjohtaja Ira Toppista haastattelee Ari Kettukangas.
Europarlamenttivaalissa ennakkoäänestäjiä kävi antamassa äänensä toiseksi viimeiseen päivään mennessä n. 690 000 äänioikeutettua, 16,2 prosenttia kaikista äänioikeutetuista.
Europarlamenttivaalissa oli eilisiltaan mennessä käynyt vaaliuurnilla 542 289 äänioikeutettua.
Europarlamenttivaalin kahtena ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä vaaliuurnilla kävi 300 670 äänioikeutettua, 7,1 prosenttia kaikista äänioikeutetuista.
Europarlamenttivaalin ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä eilen vaaliuurnilla kävi 165 397 äänioikeutettua, 3,9 prosenttia kaikista äänioikeutetuista.
Kuljetus ei osoittautunut vaarallisten aineiden kuljetukseksi. Aine oli Kalsiumkarbonaatti, jota vuoti ajoradalle arviolta n. 10-20 litraa. Pelastuslaitos keräsi aineen pois ja ohjasi liikennettä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Tracegrow Oy:n Kärsämäen lannoitetehdashankkeesta.
Kärsämäen Onkinevan vanhalla turvetuotantoalueella oli eilen maastopalo, joka oli saanut ilmeisesti alkunsa jahtimiesten tupakoinnista tai avotulesta.