Henkilöautoa ajanut nainen kuoli eilen Sotkamossa Kajaanintiellä tapahtuneessa kahden henkilöauton yhteentörmäyksesä.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen.
Finavian lentoasemien matkustajamäärä jäi viime vuonna ennätyksellisen pieneksi koronaepidemian takia.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on päättänyt julkisen palvelun velvoitteen asettamisesta viidelle kotimaan lentoreitille.
Kennelliitto myönsi tänä vuonna Sankarikoiran arvon 22:lle koiralle.
Tuija Kalliota Vuolijoelta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kajaanissa viime perjantaina kadonnut 25-vuotias nainen on löydetty tänään iltapäivällä menehtyneenä katoamispaikan lähimaastosta.
Siklaelementit Oy on valittu toimittamaan Kainuun uuden keskussairaalan toisen vaiheen puu-ulkoseinä- ja räystäselementit Kajaaniin.
Önkkörin alueen kolmivuotinen kunnostushanke on valmistunut Oulujärven rannalla Kajaanin Vuolijoella.
Kajaanin Lehtikankaan apteekki ryöstettiin lauantaina kello 14:n aikaan.
Lapin yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun järjestämä palvelumuotoilun maisteriohjelma herätti kiinnostusta erityisesti Pohjois-Suomen alueella.
Centria-ammattikorkeakoulu menestyi erinomaisesti valtakunnallisen ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijakyselyn tuloksissa.
Harjoituksessa ammuttiin kohti kohdehenkilönä toiminutta konstaapelia, ja tämä sai ampumavamman käteensä.
Helsingin, Kajaanin, Kuopion, Mäntsälän, Rauman ja Vantaan koulukeittiöiden tiimit kisaavat ensi kuussa valtakunnallisen kouluruokakilpailun finaalissa Gastro Helsinki -messuilla.
Hätäkeskuslaitoksen mukaan matkapuhelimesta hätänumeroon 112 soitettaessa saattaa esiintyä häiriöitä Kajaanin, Puolangan, Vaalan ja Paltamon alueella.
Autoliiton yleisen tiepalvelun Operaatio Lumihiutale käynnistyy valtakunnallisilla yhteislähdöillä huomenna ja tehostettu päivystys jatkuu uudenvuodenpäivään saakka.