Kaksi päihtynyttä miestä häiriköi junassa Kajaanin ja Oulun välillä tiistaina illalla.
Erikoissijoitusrahasto UB Metsä, Tornator Oyj ja Kainuun ELY-keskus ovat sopineet Kajaanissa sijaitsevan Purojärvensuon suojelusta.
Metsähallituksen Luontopalvelut ennallistamispolttaa tänä vuonna metsää noin sadan hehtaarin verran 12:lla kohteella eri puolilla Suomea.
Ympäristöministeriö avustaa kahdeksaa uutta ravinnekierrätyksen ja uusiutuvan energian hanketta yhteensä 9,6:lla miljoonalla eurolla.
Tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun ELY-keskuksilta rahoituksen sai 10 erilaista Oulujoen virkistyskäytön edistämiseen tähtäävää OUMO-hanketta.
Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.
Suomen Punaisen Ristin Oulun piiri myöntää Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen Kajaanissa toimiville Variskankaan Martoille.
Poliisi on alkuviikosta takavarikoinut kannabista ajoneuvosta ja kahdesta yksityisasunnosta Kajaanissa yhteensä 300 grammaa.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on allekirjoittanut Finnairin kanssa sopimukset lentoliikenteen järjestämisestä viidelle maakuntakentälle.
Kajaanissa poliisi otti lauantaina kiinni miehen, joka meni täyden ostoskärryn kanssa ulos liikkeestä maksamatta ostoksiaan.
Kajaanin pallohalli Kuntokadulla jouduttiin eilen tyhjentämään sortumavaaran vuoksi.
Poliisi otti eilen illalla ja viime yönä kiinni kolme huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajellutta Kajaanissa, Oulaisissa ja Oulussa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu aloittaa ensi syksynä sairaanhoitajien monimuotokoulutuksen Raahessa kolmen vuoden tauon jälkeen.
Taiteen edistämiskeskus on myöntänyt toiminta-avustuksia 196:lle yhteisölle 13,6 miljoonaa euroa.
Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut on jakanut yhteensä 451 201 euroa 158:lle taiteen ja kulttuurin toimijalle.
Kajaanin kaupunginteatteri uudistaa graafisen ilmeensä ja logonsa.