Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaan palonsyyn- ja kuolemansyyntutkintana.
VR hankkii seitsemän uutta ravintolavaunua.
Noin 20-vuotias kajaanilainen mies menehtyi sunnuntaina kaaduttuaan moottoripyörällä Kajaanissa Sotkamontiellä.
Toisen kerran järjestettävään yritysten kasvuohjelmaan Smart City -Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä, Pohjois-Suomesta Flexbright Oy Haukiputaalta ja Loiste Energia Oy Kajaanista.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut toiminta-avustuksia 9 605 000 euroa 162:lle yhteisölle.
Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Raahen, Rovaniemen, Oulun ja Tornion kaupunginjohtajat ovat julkistaneet yhteisen kannanottonsa, jossa he painottavat, että Suomen ja pohjoisen kasvua on tuettava liikennehankkein.
Puheenjohtaja Arja Korolaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kajaanin keskustan tuntumassa Kasarminkadulla on sotkettu viikonvaihteen aikana usean eri kiinteistön seiniä.
Raisiossa viikonloppuna järjestetystä tangolaulukilpailun semifinaalista valittiin jatkoon Pohjois-Suomesta Marko Haapaniemi Kemistä, Hanna Hirvonen Kajaanista ja Virpi Piippo Pyhännältä. Kuvassa Virpi Piippo.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kulttuuriympäristötoimikunnat ovat päättäneet myöntää Viisikanta-rakennussuojelupalkinnon tänä vuonna Takalon pihapiirille Oulun Korvenkylään ja Viisikanta-kunniakirjan ravintola Anorakille Kajaaniin.
Suomen Yliopistokiinteistöt Oy on myynyt Kajaanin Seminaarin kampuksen kiinteistöt oululaiselle Rakennusteho Group Oy:lle.
Oulun poliisi tutkii epäiltyä tappoa, joka tapahtui yksityisasunnossa Kajaanissa myöhään viime perjantaina.
Kajaanin ammattikorkeakoulun koulutuspäällikkö Jari Kähköstä haastattelee Jussi Häkkilä.
Heikinkadun alikulkusiltojen uusiminen ja niihin liittyvät katujärjestelytyöt ovat käynnissä.
Raahessa on tarkoitus käynnistää ensi vuoden alusta rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutus yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kulttuuriympäristötoimikunnat ovat päättäneet myöntää Viisikanta -rakennussuojelupalkinnon viidelle kohteelle. Palkittavia kohteita ovat Huovelinin mylly ja saha Haukiputaalla, Impilinna Kajaanissa, Kallioniemi Taivalkoskella, Haapaveden vanha meijeri Haapavedellä ja kuvassa oleva Alvar Aallon sauna Oulussa. Pohjois-Pohjanmaan museon rakennustutkija Juhani Turpeista haastattelee Jussi Häkkilä.