Oulun poliisilaitoksen partioilla oli viikonloppuna yhteensä 946 hälytystehtävää.
Viestinnän asiantuntija Karoliina Rantalaa Metsähallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisilaitoksen partiot hoitivat viikonloppuna yhteensä 802 tehtävää.
Kalastajat ovat maksaneet lakisääteistä kalastonhoitomaksua selvästi viime vuotta tunnollisemmin.
Oulun kauppakamarin Kainuun kauppakamariosaston Vuoden Teko -palkinnon on saanut Kuhmo Oy tunnustuksena investoinneista Kainuun tulevaisuuden hyväksi.
Tieturvallisuuden johtava asiantuntija Noora Airaksista Väylävirastosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunta myönsi tänään tämänvuotisen taidepalkinnon muusikko Sakari Kukolle ansiokkaasta elämänurastaan muusikkona.
Yleisötilaisuus pidetään ensi keskiviikkona Paltamon Jättiläisenmaassa. Arviointiselostuksen on toimittanut Ilmatar Paltamo Oy. YVA-selostuksessa esitetään tiedot hankkeesta, sen vaihtoehdoista sekä arvio niiden todennäköisesti merkittävistä ympäristövaikutuksista.
Aloittaessaan yritys olisi valtakunnallisesti yksi kiinteistöalan suurimpia toimijoita. OP Kodin liiketoimintoja ovat asuntojen välitys ja vuokraus, toimitilojen välitys, vuokraus ja arviointi sekä isännöinti.
Viime viikonloppu oli Oulun poliisilaitokselle huomattavasti kiireisempi kuin vuoden 2022 vastaava viikonloppu.
Yleisin syy sakon kirjaamiselle oli ylinopeus. Neljä ilmoitusta kirjattiin vakavasta piittaamattomuudesta ja kolme ilmoitusta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Liikennevirhemaksujen aiheita olivat muun muassa puutteet ajoneuvon rakenteessa ja kunnossa, katsastamattomalla ajoneuvolla ajaminen sekä matkapuhelimen käyttäminen ajon aikana.
Suomen Riistakeskuksen Oulun alueen riistapäällikkö Harri Hepo-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ja THL tekivät huhti-toukokuussa valtakunnallisen kyselyn kuntien ehkäisevän päihdetyön tilasta ja rakenteista. Kyselyyn vastasivat Pohjois-Suomen aluehallintoviraston alueella kaikki Kainuun kahdeksan kuntaa ja Pohjois-Pohjanmaan 30 kuntaa.
Metsähallitus peruskorjaa tai kunnostaa tänä vuonna yhteensä noin 630 kilometriä metsäteitä.
Viisipäiväisen valvontajakson aikana Oulun poliisilaitos kirjasi yhteensä 70 seuraamusta turvalaiterikkeistä ja 65 seuraamusta matkapuhelimen käytöstä. Poliisi valvoi tehostetusti turvavöiden, suojakypärien ja lasten turvalaitteiden käyttöä tieliikenteessä.
Poliisi kiittää kaikkia havaintojaan ilmoittaneita ja etsintään osallistuneita.