Vuoden startup-yrityksen palkinnon sai Notarec Oy, vuoden vientiyrityksen palkinnon Aikolon Oy ja Stiiknafuulia-palkinnon Haurun Jäteauto Oy.
Ari Kettukankaan jututettavana näytelmän ohjaaja Matti Juntunen.
Kiertokaaren logistiikkapäällikkö Veli-Pekka Pyörälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Jätehuoltoviranomainen Lakeuden EKO -lautakunta on päättänyt, että Limingassa, Tyrnävällä, Muhoksella ja Utajärvellä otetaan ensi vuonna käyttöön jätehuollon perusmaksu.
Erityisasiantuntija Mari Juntusta Kiertokaari Oy:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Yrittäjät palkitsi tänään juhlassaan vuoden yrittäjänä Haurun Jäteauto Oy:n.
Kiertotalouspäällikkö Antero Kiljusta Kiertokaaresta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Energian jätekeskuksella oli tänä aamuna palonalku kierrätyspolttoaineen varastointikasassa.
Oulussa Ruskon jätekeskuksella energiajätekasassa syttyi lauantaina tulipalo.
Murskatun polttokelpoisen energiajätteen kasa paloi varhain tänä aamuna Syklo Oy:n jätekeskuksessa Oulussa Ruskonseläntiellä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun poliisilaitos järjestivät tänään yhteisratsian Pohjois-Pohjanmaan jätekuljetusten valvomiseksi.
IT-yhtiön kannattavan kasvun vetureina toimivat konepajateollisuus, finanssiala ja terveydenhuolto.Alku vuonna yritys vahvisti osaamistaan henkilöstöä kouluttamalla ja asiakkuuksien hallintaa kehittämällä.
Noin kymmenen metriä korkea jätekasa paloi eilen Oulun Energian Ruskon jätekeskuksella.
Maatuvan jätteen kasa paloi eilen illalla omakotitalon takapihalla Hailuodossa Vuotikankujalla.
Valvonnan aikana tarkastettiin yhteensä 11 ajoneuvoa. Kolmessa tarkastetussa jätekuljetuksessa oli puutteita. Kahdelta toiminnanharjoittajalta puuttui kokonaan merkintä jätehuoltorekisteriin kuulumisesta. Lisäksi toisessa näistä kuljetuksista oli lieviä puutteita etukäteen laaditussa jätteiden kuljetuksissa vaaditussa siirtoasiakirjassa. Yhdellä kuljetuksista ei ollut kuljetuksen aikana mukana vaadittua todistusta jätehuoltorekisteriin kuulumisesta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun poliisilaitos järjestivät viime torstaina yhteisratsian jätekuljetusten valvomiseksi Kuusamon alueella.