Valtatiellä 20 välillä Pudasjärvi-Taivalkoski rajoitetaan maantiesuolan käyttöä liukkaudentorjunnassa pohjavesialueiden pilaantumisen ehkäisemiseksi.
Jennina Salmelaa ja Anna Salomaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi kaipaa tietoa Reisjärvellä vanhuksia häirinneestä henkilöstä.
Poliisi kaipaa havaintoja tapahtuneesta. Onnettomuudessa osallisena ollut ajoneuvo saattoi olla vaalea henkilöauto.
Lapin käräjäoikeus vangitsi eilen poliisin vaatimuksesta haapajärvisen 1980-luvun alussa syntyneen miehen epäiltynä todennäköisin syin törkeästä varkaudesta Reisjärvellä viime viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä.
NOVA2-hankkeen projektityöntekijä Heidi Hahtolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Lisäveden johtaminen Oulujoesta Pyykösjärveen aloitetaan tällä viikolla.
Toiminta keskeytettiin viime keväänä Valviran päätöksellä, mutta nyt valvontaviranomainen katsoo, että tehtyjen toimenpiteiden johdosta hoivakodin toiminta voidaan siirtää takaisin Attendolle. Hoivakodin asukkaiden hoitoisuus on arvioitu ja hoitajamitoitus nostettu vastaamaan sitä. Attendo on lisäksi sitoutunut takaamaan asukkaiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin hoivakodissa yöaikaan esimerkiksi lisäämällä yövuoroon henkilöstöä. Myös lääkehuoltoa ja -hoitoa on kehitetty muun muassa varmistamalla, että hoivakodissa työskentelee kaksi sairaanhoitajaa.
Viime yönä murtauduttiin iäkkään naisen omakotiasuntoon Reisjärvellä Sairaalantiellä.
Pumped Hydro Storage Sweden AB and Callio Pyhäjärvi ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen pumppuvesivoimaan perustuvan energiavaraston demolaitoksen toteuttamisesta Pyhäjärven Callioon.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on yhteistyössä Lamujoen järjestely-yhtiön ja Siikalatvan ja Pyhännän kuntien kanssa suunnitellut Vähä-Lamujärven luusuaan säännöstelyrakenteen korvaavan pohjapatoratkaisun, joka toimii samalla kalatienä. Ratkaisun vaikutuksia Vähäjokivarteen on selvitetty lisää kuluvan vuoden aikana. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja suunnittelukonsultti Maveplan Oy esittelevät hanketta ja sen vaikutuksia tiistaina 17. joulukuuta Pulkkilassa.
Valtioneuvosto myönsi tänään harkinnanvaraiset valtionosuuden korotukset tälle vuodelle.
Pooki Viihteellä Shown reportteri Sanna Latvan haastattelussa laulaja Nina Åkerman. Lauantaina 16.marraskuuta Nina esiintyi ManTra -orkesterinsa kanssa Ruusulinnassa Nurmijärvellä.
Vuotungin maamiesseuran naisosaston puheenjohtaja Ulla Käkilehtoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Onnettomuudessa oli osallisena neljä henkilöä, joista kaksi kuljetettiin tarkastettavaksi. Onnettomuuspaikalla tie oli erittäin liukas.
Sunnuntaina ammuttiin Pudasjärven Näljängäntiellä Tolpanvaaran kohdalla hirveä yleisellä tiellä.