Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella pilotoidaan lääkärin etävastaanottoa perusterveydenhuollon mielenterveysasiakkaille.
Viestinnän asiantuntija Maria Talvitietä Lastensuojelun keskusliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen aluehallitus on lähettänyt esityksensä tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaksi aluevaltuustolle.
Vaalan kunnanjohtaja Minna Kärkkäistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevaisuuslautakunta kokoontui eilen päättämään aluehallitukselle lähetettävästä esityksestä sote-järjestämissuunnitelman päivittämiseksi.
Oulun Seudun Muistiyhdistyksen toiminnanjohtaja Paula Ylikuljua haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen tulevaisuuslautakunta on käsitellyt toimenpide-esityksiä, jotka viranhaltijat ovat koonneet talouden tasapainottamiseksi.
Oulun kaupunki toteaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen talouden tasapainottamisesityksestä, että toimenpide-ehdotuksista ei ole laadittu erilaisia päätösvaihtoehtoja eikä niihin liittyviä vaikutusten ennakkoarviointeja.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus päätti tiistaina pitämässään kokouksessa, että lääkäreille paikallisen sopimuksen virheellisen tulkinnan vuoksi maksettua palkkaa ei ryhdytä perimään takaisin.
Kalajoen Raution palohenkilöstö ja Raution kyläyhdistys ovat jättäneet esityksen Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle paloaseman säilyttämisestä.
Pohjois-Pohjanmaan kuntajohtajat ovat tyrmistyneitä hyvinvointialue Pohteen talouden tasapainottamisohjelmasta ja toimenpiteistä, jotka ovat niin ajallisesti kuin saavutettavien säästöjen osalta epärealistisia.
Saamelaiskäräjien Saamen kielineuvosto on myöntänyt Saamen kieliteko-palkinnon Lapin hyvinvointialueelle.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten ja Tukenan uusi kehitysvammaisten ympärivuorokautinen asumisyksikkö Meritähti rakentuu Kokkolaan Ankkurikujalle ensi kesänä ja toiminta käynnistyy elokuussa.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde on ottanut kevään ja kesän aikana käyttöön digitaalisen sotekeskuksen, ja ensi maanantaina palvelu laajenee entisen Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueelle.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen strategia- ja talousjohtaja Anu Vuorista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue on päättänyt sulkea Haapajärven akuuttiosaston ja osasto lakkautetaan kahdeksas päivä ensi kuuta.