Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue ottaa ensimmäisenä Suomessa käyttöön verkkopalvelun apuvälineille.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten potilastietojärjestelmän päivityksen jälkeen mikrobiologian ja patologian vastausten kirjaaminen Kanta-arkistoon ei ole onnistunut.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisjohtaja Kirsti Ylitalo-Katajistoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ikääntyvän väestön kasvava sosiaali- ja terveyspalvelujen tarve, yhä vaikeampi valtakunnallinen pula ammattitaitoisesta henkilöstöstä ja koronavuosien aikana syntynyt hoito- ja palveluvelka vaikeuttavat yhdessä uusien hyvinvointialueiden kykyä järjestää oikea-aikaiset sote-palvelut asukkailleen.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten johtaja Minna Korkiakoski-Västiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus päätti tämänpäiväisessä kokouksessaan rajattujen yhteistoimintaneuvottelujen käynnistämisestä.
Soiten potilastietojärjestelmään viime marraskuussa tehdyn päivityksen myötä on ilmennyt häiriöitä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtaja Ilkka Luomaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus esittää ensi viikon maanantaina kokoontuvalle aluevaltuustolle ensi vuoden talousarvion ja kahden seuraavan vuoden taloussuunnitelman hyväksymistä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus päätti eilisessä kokouksessaan mm. henkilöstöetuuksista.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus käsitteli toissapäiväisessä kokouksessaan talousarvion valmistelua.
Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin hyvinvointialueet ovat selvittäneet mahdollisuutta tehdä yhteistyötä lakisääteisissä kuljetuspalveluissa.
Hallituskadun koronanäytteenottopisteen aukioloaika muuttuu maanantaista 5. joulukuuta alkaen.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde on käynyt yhteistoimintaneuvottelut henkilöstöjärjestöjen kanssa osana talousarvioprosessia.
Pohjois-Suomesta tukea sai kaksi hanketta.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto hyväksyi eilisessä kokouksessaan alueen ensimmäisen pelastustoimen palvelutasopäätöksen.