Oulun koko perheen liikunta- ja hyvinvointitapahtuma Liikukko Nää? järjestetään huomenna jo yhdeksättä kertaa.
Ylivieskassa tänään järjestetyssä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumissa palkittiin tämän vuoden Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointitekona Taivalkosken kunnan monialainen hyvinvoinnin edistämistyö.
Vuoteen 2025 ulottuva Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointisopimus allekirjoitettiin tänään Ylivieskassa pidetyssä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumissa.
Tiedottaja Sari Mantila-Savolaista SAKU ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Happilautta-veistos on Oulaisissa syntyneen, Tampereella asuvan ja vaikuttavan kuvataiteilijan Hanna Vihriälän käsialaa. Veistos rakentuu alumiiniin valetuista erityyppisistä ja -kokoisista hahmoista, lähinnä eläinaiheisista pehmoleluista, jotka on kerätty vapaaehtoisen lahjoitus- ja kierrätyskäytännön mukaisesti. Veistoksen nimi, Happilautta puolestaan viittaa punasolujen merkittävään, elämää ylläpitävään tehtävään ihmisen kehossa. Biologisen ja tarinallisen kerroksellisuuden ohella kokonaisuuteen sisältyy myös symbolinen, eli viestinnällinen ulottuvuus.
Oulun Tuiran hyvinvointikeskus aloittaa tänään toimintansa Tuirankartanon uusituissa tiloissa.
Oulu Sote Labs on edennyt finaaliin Euroopan komission järjestämässä RegioStars Awards-kilpailussa.
Häiriö Oulun hyvinvointipalveluiden puhelinliikenteessä on ohi.
Myllyojan hyvinvointikeskus muuttuu osaksi Kontinkankaan hyvinvointikeskusta. Akuuttivastaanotto siirtyy Myllyojalta Kontinkankaan hyvinvointikeskukseen 2.5.2019 alkaen. Muut sosiaali- ja terveyspalvelut jatkuvat Myllyojalla.
YT-menettely koskee koko kuntayhtymän henkilöstöä. Tuotannollisin ja taloudellisen perustein käynnistettävien neuvottelujen kohteena oleva henkilöstön vähennystarve on 80 henkilöä. Leikkaussaliolosuhteita ja anestesiaa edellyttävä leikkaustoiminta loppuu Raahen sairaalassa koska se ei aluehallintoviraston mukaan täytä voimassa olevan terveydenhuoltolain vaatimuksia. Sen seurauksena myös leikkaustoimintaa palvelevan osaston toiminta joudutaan lopettamaan. Lopettamisen vaikutukset ulottuvat myös mm. tukipalveluihin.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut 452 000 euroa 26:lle yhteisölle taiteen saatavuutta ja saavutettavuutta sekä ihmisten hyvinvointia taiteen keinoin lisääviin hankkeisiin esimerkiksi vanhus- ja nuorisotyössä sekä työyhteisöissä.
Anni Hurtigin haastateltavana Anne Isokoski, Aino Tanska ja Terttu-Irmeli Haapakoski.
Elina Riippaa UNICEFin Kokkolan vapaaehtoisryhmästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän viime vuosi sujui toiminnallisesti ja taloudellisesti hyvin. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän johtaja Hannu Kallunkia haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän Raahen leikkausyksikkö siirtyy Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin toiminnaksi ensi vuoden alusta.
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän hoitotyön johtaja Minna Alataloa haastattelee Jussi Häkkilä.