OYS-erva sairaanhoitopiirien hallitukset esittävät sairaanhoitopiirien valtuustoille osuuskunnan perustamista.
Viime päivinä on havaittu Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin työntekijöihin kohdistunutta tietojenkalastelua sähköpostilla.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kulut kasvoivat viime vuonna tuloja enemmän.
Pohjois-Pohjanmaan, Länsi-Pohjan ja Lapin sairaanhoitopiirien sekä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän ja Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten hallitukset, valtuustojen puheenjohtajisto ja viranhaltijajohto kokoustivat eilen ja tänään Oulussa.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä johtajaylilääkäri Juha Korpelaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta tienpidon asiantuntija Jussi Sääskilahtea haastattelee Jussi Häkkilä.
Hallintoylilääkäri Paula Reposta Rovaniemen terveyskeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäisen vaiheen suunnittelijat ja urakoitsijat ovat allekirjoittaneet päivitetyn allianssiurakkasopimuksen.
Lokakuussa Pohjois-Suomen aluehallintoviraston alueella pääosa potilaista pääsi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan saman päivän aikana lääkärin vastaanotolle.
Riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Ari Mustosta haastattelee Paavo Törmi
OYS 2030 –hankkeen ohjelmajohtaja Kari Pekka Tampiota Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kärppä Ladies järjestää ensi lauantaina hyväntekeväisyystempauksen Oulun Kärppien ja Turun Palloseuran välisen jääkiekko-ottelun yhteydessä.
Syksyn karhunmetsästys on edennyt nopeasti poronhoitoalueen itäisellä kiintiöalueella.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuusto on päättänyt tämänpäiväisessä kokouksessaan myydä Oulun Medikiinteistöt Oy:n koko osakekannan ja Sairaalarinteen maa-alueet Lapti Groupille jain kiinteistösijoitusrahasto Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahastolle.
Pohjois-Suomen erityisvastuualueen sairaanhoitopiirit kokoustivat tällä viikolla Kokkolassa. Kokouksessa päädyttiin jatkamaan Pohjois-Suomen erityisvastuualueen erikoissairaanhoidon kuntayhtymien yhteisen osuuskunnan valmistelua.
Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle poikkeusluvan synnytysten jatkamiselle Oulaisten Oulaskankaan sairaalassa.