Oulun kaupungin ylläpitämien latujen kunnossapito on pääosin päättynyt.
Levin Matkailu Oy:n markkinointijohtaja Maija Palosaari oli juttusilla Pookin iltapäivässä.
Palvelualojen ammattiliitto PAM ja työnantajia edustava Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa pääsivät tänään sopimukseen hiihtokeskusalan työntekijöitä koskevasta työehtosopimuksesta.
Palvelualojen ammattiliitto PAMin ja työnantajia edustavan Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan välinen sovittelu hiihtokeskusalan työehdoista ja palkoista päättyi eilen tuloksettomana.
Hiihtokeskus Iso-Syöte ja sen rinteiden juurella sijaitseva KIDE Hotel by Iso-Syöte on valittu jälleen kategorioidensa Suomen parhaiksi maailmanlaajuisessa hiihtokeskusalan palkintogaalassa World Ski Awardseissa.
Kuusamon Rukan hiihtokeskuksessa otetaan alkavana talvikautena käyttöön Vuosselin rinnealueen rinteillä uusi Mini Ruka ja Ruka Park Junior -kokonaisuus, joka sisältää uudistuneiden rinteiden lisäksi kaksi uutta hissiä.
Hiihtokeskus Iso-Syötteen laskettelukausi päättyi vappuna.
Kävijöitä on riittänyt ja kävijämäärissä on tapahtunut nousua edellisvuosien jo valmiiksi erinomaisiin tuloksiin nähden. Myös myynnit ovat nousseet niin hissilippujen kuin vuokrauksenkin osalta. Ennätyksiä on rikottu sekä hissilippujen kokonaismyynnissä että päiväkohtaisissa kävijämäärissä, ja vuokravälineet ovat olleet aikaisempia vuosia kysytympiä.
Jokilaaksojen pelastuslaitos pelasti lauantaina Kärsämäellä Pajarinrämeellä ojaan pudonneen keski-ikäisen miehen.
Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Maikkulan alueen liikennejärjestelyt suunniteltiin yhteistyössä ELY-keskuksen sekä Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden sekä liikuntapalveluiden kanssa. Alueelle odotetaan vielä lisää lunta.
Isännöitsijä Petri Yli-Pykyä Oulun kaupungilta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pudasjärvellä hiihtokeskus Iso-Syötteellä uudistetaan lumetus- ja rinnekoneita sekä valaistusta lähes miljoonalla eurolla.
Kuusamon Ruka päätti eilen 220:n päivän mittaisen laskettelukautensa.
Hiihtovaelluksella ollut retkeilijä eksyi eilen Urho Kekkosen kansallispuistossa.
VisitOulun toimitusjohtaja Päivi Penttilä kertoi, mitä talvista tekemistä löytyy Oulun seudulta.