Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella on alkanut yhteistoimintamenettely.
Lehto Group kertoi eilen aloittavansa muutosneuvottelut, joilla tavoitellaan toiminnan sopeuttamista markkinatilanteeseen sekä uudelleen organisointia mahdolliseen yritysjärjestelyyn liittyen.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen aluehallitus on lähettänyt esityksensä tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaksi aluevaltuustolle.
Luonnonvarakeskus aloitti eilen yt-menettelyn, jonka tavoitteena on pienentää toimitilamenoja sekä hillitä toimitilamenojen kasvua tulevina vuosina.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen strategia- ja talousjohtaja Anu Vuorista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus on päättänyt, että potilas- ja henkilöstöruokailussa syntyvää hävikkiruokaa ryhdytään myymään henkilöstölle.
Kuusi suurinta kaupunkia vaatii hallitukselta toimia varhaiskasvatuksen henkilöstöpulan ratkaisemiseksi.
Oulun yliopisto parantaa saamenkielisen sotealan henkilöstön saatavuutta järjestämällä saamen kielen ja kulttuurin koulutusta sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle ja opiskelijoille.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus päätti eilisessä kokouksessaan mm. henkilöstöetuuksista.
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut, joiden tavoitteena on saavuttaa noin 80:a henkilötyövuotta vastaavat säästöt.
Oulun kaupunki vastaa akuuttiin varhaiskasvatuksen henkilöstöpulaan laajentamalla ja parantamalla niin sanotun kutsurahan ehtoja.
Oulun eilinen kaupunginhallitus päätti palauttaa henkilöstölle liikunta- ja kulttuuriedun ensi vuoden alusta alkaen.
Kemin kaupungin talouden sopeuttamisen ja organisaatiouudistuksen toimeenpanon yt-neuvottelut ovat päättyneet.
Pellon kunnanjohtaja Eero Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Terrafame kertoi eilen aloittaneensa säästöohjelman, jonka tavoitteena on yhteensä kymmenen miljoonan euron vuotuiset säästöt.
Oulun kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan palkita koronan vuoksi pitkään selvästi normaalioloja raskaammissa olosuhteissa työtään tehnyttä hyvinvointipalveluiden henkilöstöä kertapalkkiolla.