Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus on päättänyt, että potilas- ja henkilöstöruokailussa syntyvää hävikkiruokaa ryhdytään myymään henkilöstölle.
Kuusi suurinta kaupunkia vaatii hallitukselta toimia varhaiskasvatuksen henkilöstöpulan ratkaisemiseksi.
Oulun yliopisto parantaa saamenkielisen sotealan henkilöstön saatavuutta järjestämällä saamen kielen ja kulttuurin koulutusta sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle ja opiskelijoille.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus päätti eilisessä kokouksessaan mm. henkilöstöetuuksista.
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut, joiden tavoitteena on saavuttaa noin 80:a henkilötyövuotta vastaavat säästöt.
Oulun kaupunki vastaa akuuttiin varhaiskasvatuksen henkilöstöpulaan laajentamalla ja parantamalla niin sanotun kutsurahan ehtoja.
Oulun eilinen kaupunginhallitus päätti palauttaa henkilöstölle liikunta- ja kulttuuriedun ensi vuoden alusta alkaen.
Kemin kaupungin talouden sopeuttamisen ja organisaatiouudistuksen toimeenpanon yt-neuvottelut ovat päättyneet.
Pellon kunnanjohtaja Eero Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Terrafame kertoi eilen aloittaneensa säästöohjelman, jonka tavoitteena on yhteensä kymmenen miljoonan euron vuotuiset säästöt.
Oulun kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan palkita koronan vuoksi pitkään selvästi normaalioloja raskaammissa olosuhteissa työtään tehnyttä hyvinvointipalveluiden henkilöstöä kertapalkkiolla.
Työeläkevakuuttaja Kevan teettämä kuntapäättäjäbarometri kertoo, että Pohjois-Pohjanmaan uusien valtuutettujen into tarttua kuntahenkilöstön työhyvinvoinnin ja työkyvyn parantamiseen näyttää kasvaneen.
Julkisten ja Hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on valinnut vuoden työyhteisöksi Kemin kaupungin uimahallin henkilöstön.
Raahen Porvari- ja kauppakoulun hallitus on myöntänyt koko henkilöstölleen 200:n euron kertakorvauksen korona-aikaisesta lisätyöstä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallitus, ylin viranhaltijajohto sekä ammattijärjestöjen pääluottamusmiehet ja muu edustus kokoontuivat eilen keskustelemaan leikkaustoimintaan kohdistuvasta resurssivajeesta.
Raahen kaupungin ensi vuoden talousarvioesitys ja sitä seuraavan vuoden taloussuunnitelma ovat kumpikin noin kaksi miljoonaa euroa alijäämäisiä.