Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen aluehallitus päätti eilisessä kokouksessaan mm. henkilöstöetuuksista.
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut, joiden tavoitteena on saavuttaa noin 80:a henkilötyövuotta vastaavat säästöt.
Oulun kaupunki vastaa akuuttiin varhaiskasvatuksen henkilöstöpulaan laajentamalla ja parantamalla niin sanotun kutsurahan ehtoja.
Oulun eilinen kaupunginhallitus päätti palauttaa henkilöstölle liikunta- ja kulttuuriedun ensi vuoden alusta alkaen.
Kemin kaupungin talouden sopeuttamisen ja organisaatiouudistuksen toimeenpanon yt-neuvottelut ovat päättyneet.
Pellon kunnanjohtaja Eero Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Terrafame kertoi eilen aloittaneensa säästöohjelman, jonka tavoitteena on yhteensä kymmenen miljoonan euron vuotuiset säästöt.
Oulun kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan palkita koronan vuoksi pitkään selvästi normaalioloja raskaammissa olosuhteissa työtään tehnyttä hyvinvointipalveluiden henkilöstöä kertapalkkiolla.
Työeläkevakuuttaja Kevan teettämä kuntapäättäjäbarometri kertoo, että Pohjois-Pohjanmaan uusien valtuutettujen into tarttua kuntahenkilöstön työhyvinvoinnin ja työkyvyn parantamiseen näyttää kasvaneen.
Julkisten ja Hyvinvointialojen ammattiliitto JHL on valinnut vuoden työyhteisöksi Kemin kaupungin uimahallin henkilöstön.
Raahen Porvari- ja kauppakoulun hallitus on myöntänyt koko henkilöstölleen 200:n euron kertakorvauksen korona-aikaisesta lisätyöstä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallitus, ylin viranhaltijajohto sekä ammattijärjestöjen pääluottamusmiehet ja muu edustus kokoontuivat eilen keskustelemaan leikkaustoimintaan kohdistuvasta resurssivajeesta.
Raahen kaupungin ensi vuoden talousarvioesitys ja sitä seuraavan vuoden taloussuunnitelma ovat kumpikin noin kaksi miljoonaa euroa alijäämäisiä.
Oulun kaupunki suosittelee, että kaikki kaupungin henkilöstöryhmät, joiden työ on mahdollista tehdä etätyönä, tekisivät etätyötä ensi maanantaista alkaen.
Oulun kaupunginhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan, että Oulun kaupungin henkilöstöetuuksiin tulee heikentyneen taloustilanteen vuoksi muutoksia tälle vuodelle. Smartum kulttuuri- ja liikuntaetua ei myönnetä enää tänä vuonna. Etua on annettu vuoden alussa puolet koko vuodelle suunnitellusta määrästä eli 90 euroa per hakija. Etua on käyttänyt n. 8000 henkilöä. Säästövaikutus tänä vuonna on n. 720 000 euroa. Työnantaja on tukenut kaupungin henkilöstön ruokailua maksamalla subventiota palvelun tuottajalle. Työnantajan maksamasta tuesta luovutaan elokuun ensimmäisestä päivästä vuoden loppuun saakka, jolloin henkilöstöruokailun hinta nousee. Säästövaikutus tänä vuonna on n. 30 000 euroa. Henkilöstön pysäköintimaksuja korotetaan 25 %:lla elokuun alusta alkaen. Hinnankorotuksen vaikutus on tänä vuonna n. 29 000 euroa. Uudet hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa noin kymmenellä henkilöllä on todettu Yersinia-vatsatauti.