Oulun Energia keskeyttää venäläisen hakkeen käytön energiantuotannossaan eikä ota enää vastaan Venäjältä tulevia hakekuormia solidaarisuuden osoituksena Ukrainalle.
Ylivieskassa Vähäkankaantiellä teollisuuslaitoksen puuhakkeen kuljettimessa syttyi tänä aamuna tulipalo.
Oulu on valittu jatkoon valtakunnallisessa erä- ja luontomuseon hakuprosessissa.
Uudeltamaalta tehdyt patenttihakemukset Patentti- ja rekisterihallitukselle kasvoivat lukumääräisesti eniten, kun verrataan viime ja edellistä vuotta maakuntatasolla.
BusinessOulun mukaan yksinyrittäjätuen hakemuksia on Oulussa jätetty yli tuhat.
ELY-keskusten ensimmäiset koronarahoituspäätökset tehtiin tiistaina.
Tähän päivään mennessä ELY-keskuksille on saapunut yhteensä 5570 rahoitushakemusta koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilan takia.
Oulun kaupunki rakennuttaa CircVol-hankkeen yhteydessä Kiimingin Välimaan kiertotalousalueelle vesiensuojelurakenteen, jossa hyödynnetään biohiiltä ja puuhaketta alueen hulevesien suodattamiseen.
Viime vuonna Patentti- ja rekisterihallitukselle jätettiin yhteensä 1 396 patenttihakemusta.
Ilman ajanvarausta asioimaan tulevien on varauduttava noin tunnin jonotukseen. Poliisiasemalta suositellaan hakemuksen laittamista vireille sähköisesti sekä myös ajanvarausta.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Kokkolan Yläpuolella Alaviirteessä. Sami Huhtala on metsä- ja hakeyrittäjä joka omistaa maailman ainoan Sisu kuorma-autoon asennetun hakkuriyhdistelmän. Koneen ennätys hakkeen teossa on 52 kuutiota kahdessatoista minuutissa. Eli varsinainen cooperintesti!
Oulun teatterin ensi kevään ensimmäinen ensi-ilta on helmikuun toisena päivänä alun perin elokuvana tutuksi tullut rakkaustarina Rakastunut Shakespeare.
Metsähallituksen Luontopalvelut kunnostaa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa Pyhäjärven ja Pyhäkeron autiotupia eduskunnan myöntämällä rahoituksella.