Raahe saa tänä kesänä uuden matkailutuotteen, joka on suunnattu nimenomaan lapsille ja lapsiperheille.
Seppo Määttää haastattelee Jussi Häkkilä.
Kuvassa olevan Ginin omistaja Laura Valtaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun eilinen kaupunginhallitus päätti jatkaa kaupunginjohtajan viran hakuaikaa kahdella viikolla tehtävään soveltuvien hakijoiden vähäisen määrän vuoksi.
Erikoissuunnittelija Ulla Matturia Metsähallituksen Luontopalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Koronapotilaiden määrä on lisääntynyt merkittävästi Oulun kaupunginsairaalassa.
Haku päättyy 5. lokakuuta kello 15
Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen mukaan neljännen koronarokotteen kohderyhmä laajenee 15. elokuuta alkaen.
70–79-vuotiaiden riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvien on mahdollista saada Oulussa neljäs rokoteannos tulevasta keskiviikosta alkaen. Edellytyksenä on, että kolmannesta annoksesta tai sairastetusta koronataudista on kulunut 3 kuukautta sen mukaan, kumpi on ollut viimeisin. Koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokotetta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta.
Palkintojen saajat julkistettiin viikonloppuna Tornio-päivien Puistokarnevaalissa. Rahapalkintojen ja diplomien lisäksi saajille luovutetaan tavarapalkinto. Kulttuurin eri aloilla ansioituneita torniolaisia yksityishenkilöitä tai yhteisöjä on palkittu vuodesta 1977 alkaen Tornion kaupungin kulttuuripalkinnoilla.
Kotiseutuliitto etsii jälleen vuoden kaupunginosaa.
Naturestin toimitusjohtaja Rita Porkkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunginsairaalassa osastolla B3 on todettu tällä viikolla kymmenen koronatartuntaa sairaalaan tulleilla ja sairaalassa olevilla potilailla.
Oulu Rugby Clubista Sakari Kitusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on suositellut lyhennystä perjantaina. 60 vuotta täyttäneet sekä muut aiemmin määritellyt riskiryhmät voivat saada kolmannen rokoteannoksen, kun toisesta rokotuksesta on kulunut 3–4 kuukautta. Niille alle 60-vuotiaille, jotka eivät kuulu riskiryhmiin, kolmatta rokoteannosta voidaan tarjota 4–6 kuukauden kuluttua toisesta annoksesta.
Erikoissuunnittelija Ulla Matturia Metsähallituksen Luontopalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.