Valion ja St1:n yhteisyritys Suomen Lantakaasu Oy kartoittaa uusien biokaasulaitosten rakentamismahdollisuuksia Kokkola-Pietarsaaren, Nivala-Haapaveden ja Etelä-Pohjanmaan alueille.
Metsä Groupin eilen käynnistynyt Kemin biotuotetehdas käyttää puuta vuodessa 7,6 miljoonaa kuutiota, joka on 4,5 miljoonaa kuutiota enemmän verrattuna vanhaan tehtaaseen. Lisäkuutioista 3,5 miljoonaa hankitaan Suomesta ja miljoona Ruotsista.
Metsä Fibren toimitusjohtaja Ismo Nousiaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsä Group perustaa Kemiin omistamilleen maa-alueille, mm. Kemin tehdasalueelle yli 12 hehtaaria niittyjä, ketoja ja paahdealueita.
Wega suunnittelee suuren mittaluokan biokaasulaitosinvestointia Nivalaan.
Arvo Sijoitusosuuskunta osallistuu Ojasaaren Biokaasu Oy:n biokaasulaitoshankkeen rakennusaikaiseen rahoitukseen rahoittamalla yhtiölle myönnetyn ELY-avustuksen 90-prosenttisesti.
Muhokselle Viskaalin tilan yhteyteen rakentuvan biokaasulaitoksen rakentaminen on edennyt aikataulussaan.
Oulun Maa- ja kotitalousnaisten ja ProAgria Oulun maisema- ja ympäristöasiantuntija Maarit Satomaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden 2026 avoimen haun ohjelmakumppanit on valittu.
Jätehuoltoyhtiö Kiertokaari on valinnut aliurakoitsijat, jotka tulevat hoitamaan bio- ja pakkausjätteiden kuljetuksia seitsemässä Kiertokaaren toimialueen kunnassa.
Poliisi on aloittanut esitutkinnan Kemin biotuotetehdasprojektin yhteydessä toimivan yrityksen toimista.
Metsä Groupin Kemin biotuotetehtaan raakapuukuljetukset ovat käynnistyneet tehtaan koekäyttöä varten.
Pyhäjärven Biokaasu Oy rakentaa Pyhäjärvelle biokaasulaitoksen nelostien risteysalueen kaasuntankkausaseman läheisyyteen Lammasmäen teollisuusalueelle.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on jättänyt hallinto-oikeuden palauttaman Kaidin Kemin biopolttoainejalostamon hakemuksen tutkimatta yhtiön ilmoitettua, että se ei täydennä hakemusta.
Oulun yliopiston biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnan historian sadas väitöstilaisuus järjestetään ensi viikon perjantaina.
Sievi Group kertoo tähtäävänsä hiilineutraaliuteen vuonna 2032.