Nallibaanan ensimmäisen vaiheen rakennustyöt käynnistyvät Oulussa.
Hiukkabaanan ensimmäisen vaiheen rakentaminen alkaa Oulussa ensi viikolla.
Tracifom myönsi kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelmasta Oulun kaupungille avustusta Nallibaanan 1-vaiheeseen yhteensä 720 423 euroa.
Liikenneinsinööri Minna Koukkulaa Oulun kaupungilta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunki on käynnistänyt Haabaanan suunnittelun Oulunsuun, Myllyojan ja Korvensuoran alueelle.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt 38:lle kunnalle yhteensä noin 15,4 miljoonaa euroa kävelyn ja pyöräilyn edistämiseen.
Oulun uusimman pyöräbaanan, Kembaanan ensimmäinen vaihe on avattu liikenteelle.
Hiukkabaana parantaa erityisesti voimakkaasti kasvavan Hiukkavaaran alueen saavutettavuutta kävelen ja pyörällä. Hiukkabaana on osa yhdyskuntalautakunnan hyväksymän Baanaverkkosuunnitelma 2030:n mukaista pyörätieverkkoa.
Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluista liikenneinsinööri Harri Vaaralaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt 43:lle kunnalle yhteensä noin 24,4 miljoonaa euroa kävelyn ja pyöräilyn edistämiseen.
Oulun kaupungilta liikenneinsinööri Harri Vaaralaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulussa ryhdytään ensi kesänä rakentamaan kevyen liikenteen baanaa kohti lentoasemaa.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus aloittaa jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnittelun Limingantielle välille Rantavainio-Äimärautio.
Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut käynnistää Maikkulan baanan rakennustyön. Urakassa rakennetaan pyöräilyn laatukäytävä Maikkulan suuntaan välille Syrjäkatu-Poikkimaantie.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt yhteensä 31,5 miljoonaa euroa 51:lle kevyen liikenteen investointihankkeelle.
Oulun eilinen valtuusto päätti mm. korottaa BusinessOulun työllisyyspalvelujen toiminta-avustusmäärärahaa 1,73:lla miljoonalla eurolla 34,249:ään miljoonaan euroon.