Osuuskauppa Arinan marketkaupan toimialajohtaja Mikko Polsoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen rakennetun ympäristön lautakunta päätti tiistaisessa kokouksessaan, että nykyisen Arina Areenan laajennusta ei lähdetä toteuttamaan esitetyllä talkootyömallilla, jossa kaupunki olisi toiminut investoijana ja FC Raahe olisi vastannut suurimmasta osasta kustannuksista.
Valtioneuvosto esittää Kalajoen Marinan vierasvenealueen toteutukseen kuutta miljoonaa euroa.
Osuuskauppa Arina remontoi kauppakeskus Zeppelinissä sijaitsevan Prisman hypermarketiksi.
Valittavat henkilöt toimivat sanansaattajina oman alueensa asioista. Arinalla on kuusi äänestysaluetta ja tavoitteena on saada eri alueille äänestäjiensä näköiset edustajat.
Oulun seurakuntayhtymän yhtymäjohtaja Pekka Asikaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Osuuskauppa Arina lahjoittaa 50 000 euroa Toivon Kärki ry:n ja MIELI ry:n yhteiseen Pidä Huolta -hyväntekeväisyyshaasteeseen, jonka avulla kerätään rahaa nuorten mielenterveystyöhön.
Osuuskauppa Arinan osuus investoinnista on noin kolme miljoonaa euroa ja uuden myymälän työllistävä vaikutus 20 henkilöä. Market-kiinteistön rakennuttajina toimivat Terwa Kiinteistökehitys Oy ja Terwarahasto 1 Ky.
Reima Loukkola valittiin Osuuskauppa Arinan seuraavaksi toimitusjohtajaksi.
Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n toimitusjohtaja Janne Anttilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Osuuskauppa Arinan liikevaihto oli viime vuonna 856,2 miljoonaa euroa, 4,5 miljoonaa vuoden takaista enemmän.
Liiketoiminta siirtyy Arinalle 1. päivä helmikuuta. Toiminta jatkuu SuperPark-brändin alla ja kaikki asiakkaiden lahjakortit, liput, kausikortit ja varaukset pysyvät yhä voimassa. SuperPark Oulun henkilökunta siirtyy yrityskaupan yhteydessä Osuuskauppa Arinan palvelukseen. Nyt aikaansaatu ratkaisu mahdollistaa uudenlaisen yhteistyön hotellin kanssa sekä tukee ja edistää alueen kotimaan matkailua.
Osuuskauppa Arina rajoittaa koronan takia kauppakeskus Valkean yleisten tilojen käyttöä kolmeksi viikoksi.
Osuuskauppa Arinan toimitusjohtaja, kauppaneuvos Veli-Matti Puutio siirtyy eläkkeelle ensi vuoden lopussa.
Osuuskauppa Arinan haaste käyttää kasvomaskia Arinan toimipaikoissa asioidessa sai lähes 8000 pohjoissuomalaista lunastamaan maskikupongin hyvän asian puolesta.
Osuuskauppa Arina investoi Oulun Linnanmaan Prisman uudistukseen 9,5 miljoonaa euroa.