Kuva: Fotolia

Mies surmasi vaimonsa ja itsensä Haapavedellä

16.01.2017 13:16 - Jussi Häkkilä

Haapavedeltä yksityisasunnosta löytyi eilen puolen päivän jälkeen vuonna 1926 syntynyt pariskunta kuolleena. Poliisin tapahtumapaikalla suorittamien tutkimusten perusteella on todennäköistä, että mies on surmannut aseellaan asunnossaan ensin puolisonsa ja sen jälkeen itsensä.

Haapavedeltä yksityisasunnosta löytyi eilen puolen päivän jälkeen vuonna 1926 syntynyt pariskunta kuolleena. Poliisin tapahtumapaikalla suorittamien tutkimusten perusteella on todennäköistä, että mies on surmannut aseellaan asunnossaan ensin puolisonsa ja sen jälkeen itsensä. Tapahtuma on sattunut todennäköisesti aamupäivän aikana ja tapaukseen ei liity ulkopuolisia. Poliisi pyrkii selvittämään tapahtumaan ja tapaukseen liittyviä taustoja ja motiiveja. Tapausta tutkitaan tässä vaiheessa murhana.

Epäillyn henkirikoksen osalta asia ei etene syyttäjälle ja oikeuteen, koska rikoksesta epäilty on kuollut ja epäillyn tekijän itseensä kohdistaman teon osalta asiaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.  Poliisilla ei ole tässä vaiheessa asiassa muuta tiedotettavaa.

Kilpailut

Uusimmat