Kuva: Jussi Häkkilä

Ravintolarajoitukset voimaan huomenna Pohjois-Pohjanmaalla ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirissä

16.11.2021 08:46 - Jussi Häkkilä

Valtioneuvosto päätti eilen jatkaa ravitsemisliikkeiden toimintaa rajoittavan asetuksen voimassaoloa vuoden loppuun saakka.

Valtioneuvosto päätti eilen jatkaa ravitsemisliikkeiden toimintaa rajoittavan asetuksen voimassaoloa vuoden loppuun saakka. Lisäksi ravitsemisliikkeiden rajoitukset otetaan käyttöön Pohjois-Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen maakunnassa sekä Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirissä. Asetuksen muutos tuli voimaan heti. Ravitsemisliikkeiden rajoitukset tulevat uusilla alueilla voimaan huomenna.

Leviämisalueiden rajoitukset ravitsemisliikkeille ovat voimassa huomisesta alkaen nyt siis Varsinais-Suomen, Satakunnan, Päijät-Hämeen, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Pirkanmaan, Uudenmaan, Kymenlaakson ja Kanta-Hämeen maakunnassa sekä Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirissä.

Anniskelu on sallittu kello 7-24 ja ravitsemisliikkeet saavat olla avoinna kello 05-01.

Ravintolassa, jossa alkoholin anniskelu on päätoimiala, sisä- ja ulkotiloissa käytössä on vain puolet asiakaspaikoista. Muissa ravintoloissa on sisätiloissa käytössä 75 prosenttia asiakaspaikoista.

Vaihtoehtona rajoituksille toimija voi edellyttää asiakkailtaan koronapassin käyttöä.

Lue myös: Nivalan kaupungin ruokapalveluiden ruokalistauudistus Pohjois-Pohjanmaan tämän vuoden ravitsemusterveysteko

Kilpailut

Uusimmat