Kuva: Hailuodon Panimo Oy

Nouseva Rannikkoseutu ry palkitsi alueen toimijoita

31.08.2020 11:00 - Jussi Häkkilä

Nouseva Rannikkoseutu ry palkitsi vuosikokouksessaan viime vuoden maaseudun kehittäjänä Hailuodon Panimo Oy:n

Nouseva Rannikkoseutu ry palkitsi vuosikokouksessaan viime vuoden maaseudun kehittäjänä Hailuodon Panimo Oy:n. Palkinnon sai nyt ensimmäistä kertaa yritys. Palkitsemisperustelujen mukaan panimo on aktiivisella ja ennakkoluulottomalla toiminnallaan tuonut arvokkaan lisän Hailuodon kehittämiseen.
Vuoden tulokas on Ala-Temmeksen kyläyhdistys ry Limingasta. Tittelinsä yhdistys ansaitsi aktiivisesta Leader-tukien hyödyntämisestä, joiden avulla on toteutettu lähiliikuntapaikka, Sykepuisto, entisen Lakeuden koulun pihapiiriin. Erityismaininnan yhdistys sai aktiivisesta some-tiedottamisesta, yhteishengen rakentamisesta ja tehdystä talkootyöstä.
Vuoden virkahenkilö -tunnustuksen sai Raahen matkailupäällikkö Hanna-Leena Korhonen ja Veden äärellä -hanke. Raahen seudun kehityksen Veden äärellä -hanke on ansiokkaasti koonnut yhteen matkailutoimijoita Raahesta, Pyhäjoelta ja Siikajoelta. Raahen seudun matkailu on saatu hankkeen myötä uuteen nosteeseen ja matkailu nähdään nyt aitona mahdollisuutena alueella.
Vuoden yhteisö-Leader -stipendin sai Impin Ystävät ry. Yhdistys perustettiin viime vuonna vaalimaan pakinoitsija Impi Aronahon perintöä. Uuden yhdistyksen ensimmäisenä voimannäytteenä toteutettiin Alpuassa Impin Päivät, nelipäiväinen kulttuuritapahtuma, joka koostui kuvataide- ja teatterileireistä sekä perinteisistä iltamista.

Lue myös: Nouseva Rannikkoseutu palkitsi alueensa kehittäjän, tulokkaan, virkamiehen sekä parhaan hankkeen

Kilpailut

Uusimmat