Positiivisen koronatuloksen saanut Raahen Oluthuoneen yrittäjä kehottaa asiakkaitaan seuraamaan vointiaan

22.08.2020 21:56 - Mika Kuki

Raahen Oluthuoneen yrittäjä Harri Paulasuo kertoi positiivisesta koronatuloksesta lauantai-iltana Facebookin puskaradioryhmässä.

Raahen Oluthuoneen yrittäjä Harri Paulasuo varoittaa ravintolassa viimeisimmän kahden viikon aikana asioineita tarkkailemaan vointiaan. Yrittäjälle oli itselleen todettu positiivinen koronatulos lauantaina 22.8. Paulasuo kertoo oireiden alkaneen tiistaina 18.8. ja käyneensä testeissä keskiviikkona. Oireet olivat pois torstaina 20.8. pienen kuumeen jälkeen. Yrittäjä oli ehtinyt kuitenkin myös takaisin töihin perjantaina 21.8. ennen koronatulosten valmistumista. Altistuneita voi olla satoja.

Paulasuo kehottaa raahelaisten puskaradio -facebookryhmässä kaikkia kahden viikon aikana ravintolassaan käyneitä menemään pienenkin nuhan tullessa koronatestiin. Hän myös huomauttaa, että hänenkin on täytynyt korona joltain saada ravintolassa työskennellessään, joten myös tämän suhteen Paulasuo kannustaa ravintoloissa liikkuvia yleisesti varovaisuuteen.

Paulasuon julkinen oma-aloitteinen kertominen tapahtuneesta keräsi laajasti kiitosta. Mm. Raahen kaupunginjohtaja Ari Nurkkala kiitteli yrittäjää vastuullisesta viestinnästä.

Korona on puhuttanut Raahessa laajasti muutenkin viikonloppuna. Raahen Keskuskoululla koronalle altistuneita on noin 50.

Kilpailut

Uusimmat