Kuva: Fotolia

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos sallii ilotulituksen venetsialaisissa lukuunottamatta taajamia ja Oulunsaloa sekä Kuusamon lentokentän lähialuetta

20.08.2019 14:54 - Jussi Häkkilä

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on tehnyt päätöksen, jolla sallitaan yksityinen ilotulitus ilman pelastusviranomaiselle tehtävää ilmoitusta koko toimialueella niin sanottuna venetsialaisviikonloppuna viikon kuluttua.

Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on tehnyt päätöksen, jolla sallitaan yksityinen ilotulitus ilman pelastusviranomaiselle tehtävää ilmoitusta koko toimialueella niin sanottuna venetsialaisviikonloppuna viikon kuluttua. Päätös on voimassa vain taajama-alueiden ulkopuolella. Päätös ei koske lentokentästä johtuen entisen Oulunsalon kunnan aluetta, eikä aluetta, joka on noin viiden kilometrin säteellä Kuusamon lentokentästä.
Vastaava päätös on tehty myös edellisinä vuosina ja useat pelastuslaitokset noudattavat samaa käytäntöä. Lisäksi on huomioitava mahdollinen metsäpalovaroitus, jonka voimassa ollessa on ilotulitteiden käyttäminen kielletty.

Lue myös: Oulu-Koillismaan pelastuslaitos muistuttaa metsäpalovaroituksista

Kilpailut

Uusimmat