Kuva: Polar Bear Pitching Henri Luoma

Polar Bear Pitching huipentuu tänään finaaliin Oulun torilla

13.03.2019 07:58 - Marja Ollakka

Polar Bear Pitchingin semifinaali käytiin Oulun torilla eilen. Semifinaalista finaaliin pääsi 11 startupia, ja lisäksi finaaliin osallistuu Norjan osakilpailun voittaja, Bookis.

Finaaliin päässeet yritykset ovat virolainen VideoCV, japanilainen funky jump sekä Kidday, Mealbox, Delektre Ltd, AISpotter Oy, Rat Crew Studios, Simlab IT, Doerz, Zenniz ja New Cable Corporation Suomesta.

Yritykset tarjoavat ratkaisuja esimerkiksi mobiilisovellusten, pelien ja urheilun saralla. Avannon reunalla nähtiin runsaasti persoonallista rekvisiittaa aina tyynyistä ritariseurueeseen asti.

Polar Bear Pitchingin finaali kisataan tänään klo 18:00 alkaen Oulun torin edustalla. Kilpailussa startupit pitchaavat eli esittelevät yritysideoitaan rahoittajille avannosta. Finaalin voittaja saa suoraan 10 000 euron palkinnon, minkä lisäksi sijoittajat ovat aiempina vuosina olleet hyvin kiinnostuneita voittajasta. Finaalia voi seurata myös etänä streamin kautta.

Finaali on ilmainen ja avoin yleisölle. Itse pitchauskilpailun lisäksi torilla on mahdollisuus mm. pelata pipolätkää, saunoa, istua paljussa tai käydä poroajelulla. 

Lue myös: Polar Bear Pitching kiinnostaa kansainvälisestikin - "tarpeeksi hullu idea"

Kilpailut

Uusimmat