Heidi Pakarinen tulevasta albumistaan - "Ajatuskin saa hymyilemään"

24.11.2016 07:45 - Joonas Hepola

Tangokuningattareksi vuonna 2013 valittu Heidi Pakarinen julkaisi marraskuun alussa tulevalta pitkäsoitoltaan uuden singlekappaleen nimeltä Sydämeltä salaa.

Radio Pookin haastattelussa on tällä kertaa Heidi Pakarinen. Laulaja, jonka pitkä tie ammattilaulajaksi on kulkenut keikkailun ja erilaisten kilpailujen kautta. Kirkkain palkinto tarttui matkaan vuonna 2013, kun Heidi valittiin tangokuningattareksi.

Pakarisen ensimmäinen sooloalbumi julkaistiin toukokuussa 2014. Nyt valmisteilla oleva toinen soololevy on tulossa markkinoille alkuvuoden aikana. Julkaisun tarkka päivämäärä on vielä auki, mutta kysymyskin uuden levyn julkaisemisesta saa suupielet kohti kattoa.

- Ajatuskin siitä hetkestä saa hymyilemään isosti. Olen valtavan onnellinen, että Esa Nieminen on ollut mukana tekemässä levyä. Hänen kanssaan on hienoa tehdä yhteistyötä. Suomen paras muusikkomies, hehkuttaa Pakarinen tyytyväisenä.

Uusin lohkaisu tulevalta albumilta on kappale Sydämeltä salaa. Kappale antaa Pakarisen mukaan paljon osviittaa millainen levy kokonasuudessaan on tulossa. 

- Sanoisinko, että kappale on hyvin elämänmakuinen kuten kaikki muutkin laulut tulevalta albumilta. Siinä on paljon sellaista tarinaa, jonka vuoksi se täytyy ehkäpä kuunnella useampia kertoja, jotta se avautuu kunnolla, kuvailee Pakarinen uutta singleä ja levyään.

Kuuntele laajempi haastattelu klikkaamalla otsikkokuvaa!

Kilpailut

Uusimmat