Iskelmä-Finlandia Suvi Teräsniskalle

05.08.2016 14:34 - Marja Ollakka

Iskelmä-Finlandia –palkinto jaettiin tänään Tapsan Tahtien yhteydessä iskelmälaulaja Suvi Teräsniskalle. Tunnustus kevyen musiikin eteen tehdystä työstä on arvoltaan 10 000 euroa ja sen myöntää Nokian kaupunki.

Iskelmä-Finlandia -palkinto jaettiin tänään Tapsan Tahtien yhteydessä iskelmälaulaja Suvi Teräsniskalle. Tunnustus kevyen musiikin eteen tehdystä työstä on arvoltaan 10 000 euroa ja sen myöntää Nokian kaupunki. Palkinnon ojensivat Nokian kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jari Haapaniemi ja Iskelmä-Finlandia -asiantuntijaraadin puheenjohtaja Turkka Mali.

Palkinto jaettiin 15. kerran ja voittajavalinnan teki Malin johtama asiantuntijaraati, joka perustelee valintaansa näin: "Suvi Teräsniska on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista iskelmäesiintyjistä, joka on osaltaan vaikuttanut merkittävästi siihen, että iskelmägenren raja-aidat ovat laventuneet ja iskelmä on saanut uusia kuulijoita myös nuoremmasta sukupolvesta. Teräsniska on osaltaan vaikuttanut vahvasti siihen, että iskelmästä on tullut coolia."

Kilpailut

Uusimmat