Oulunkaaren kuntayhtymän Kantama-hankkeen projektipäälliköksi Ulla Lehtinen

05.08.2016 10:14 - Ari Kettukangas

Oululainen Ulla Lehtinen on toiminut projektipäällikkönä muun muassa useissa lähiruoka- ja logistiikkahankkeissa, jotka ovat edistäneet yritysten kansainvälistymistä. Lisäksi hän on opettanut Oulun yliopistossa tuotantotaloutta, kansainvälistä liiketoimintaa ja logistiikkaa. Oulunkaaren Kantama-hanke opastaa yrityksiä ulkomaisiin markkinatapahtumiin osallistumisessa. Hanke on tarkoitettu erityisesti Oulunkaaren ja lähialueiden pienille elintarvike-, käsityö- ja luonnontuotealan yrityksille.

Kantama-hankkeen projektipäälliköksi on valittu tekniikan tohtori Ulla Lehtinen. Oululainen Lehtinen on toiminut projektipäällikkönä muun muassa useissa lähiruoka- ja logistiikkahankkeissa, jotka ovat edistäneet yritysten kansainvälistymistä. Lisäksi hän on opettanut Oulun yliopistossa tuotantotaloutta, kansainvälistä liiketoimintaa ja logistiikkaa.
Oulunkaaren Kantama-hanke opastaa yrityksiä ulkomaisiin markkinatapahtumiin osallistumisessa. Hanke on tarkoitettu erityisesti Oulunkaaren ja lähialueiden pienille elintarvike-, käsityö- ja luonnontuotealan yrityksille. Hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun ELY-keskukset Euroopan maaseuturahastosta n. 120 300 eurolla sekä Oulunkaaren kuntayhtymän kunnat n. 6 300 eurolla. Ensi vuoden loppuun kestävän hankkeen päätoteuttaja on Oulunkaaren kuntayhtymä.

Kilpailut

Uusimmat