Rakennusliike Sorvoja Oy toteuttaa Hanhikiven pääporttirakennuksen

12.07.2016 11:05 - Ari Kettukangas

Fennovoima on allekirjoittanut urakkasopimuksen pääporttirakennuksen toteuttamisesta oulaistelaisen Rakennusliike Sorvoja Oy:n kanssa. Pääporttirakennuksen LVI- ja sähkötöistä vastaa ARE Oy Kokkolasta. Pääporttirakennuksen rakentamiseen liittyvien urakointisopimusten arvo on noin kolme miljoonaa euroa.Kaksikerroksinen, noin 1200-neliöinen pääporttirakennus nousee Hanhikiven niemen laitosalueelle. Rakennustyöt alkavat elokuussa ja pääporttirakennus valmistuu kesällä 2017.

Fennovoima on allekirjoittanut urakkasopimuksen pääporttirakennuksen toteuttamisesta oulaistelaisen Rakennusliike Sorvoja Oy:n kanssa. Pääporttirakennuksen LVI- ja sähkötöistä vastaa ARE Oy Kokkolasta. Pääporttirakennuksen rakentamiseen liittyvien urakointisopimusten arvo on noin kolme miljoonaa euroa.
Kaksikerroksinen, noin 1200-neliöinen pääporttirakennus nousee Hanhikiven niemen laitosalueelle. Rakennustyöt alkavat elokuussa ja pääporttirakennus valmistuu kesällä 2017. Voimalaitoksen käyttövaiheessa henkilö- ja tavaraliikenne alueelle ohjautuu pääporttirakennuksen kautta.

Kilpailut

Uusimmat