Lipolle puhdas voitto Pattijoesta - Pelkonen täräytti kunnarin!

19.05.2016 21:51 - Joonas Hepola

Oulun Lippo voitti Pattijoen Urheilijat torstaina pelatussa Superpesis-ottelussa Raksilassa. Kotijoukkue iski taululle 2–0 (3-2, 3-1) -lukemat.

Sateinen sää ja Leijonien puolivälieräottelu eivät voineet olla vaikuttamatta yleisömäärään, kun Oulun Lippo ja Pattijoen Urheilijat kohtasivat torstaina Raksilassa. Ottelua seurasi noin neljäsataa silmäparia, jotka pääsivät todistamaan kotijoukkueen voittoa.

- Ulkopeliä parannettiin aiemmasta, mutta sisäpelissä jäi nyt varastoon.  Tässä sarjassa kolmen pisteen on aina loistava suoritus, kiteytti Lipon pelinjohtaja Markku Hylkilä kamppailun jälkeen tyytyväisenä pistepottiin. 

Toisella jaksolla kotijoukkueen sankariksi nousi Marko Pelkonen, joka kotiutti ja pääsi läpilyöntinsä myötä tuulettamaan myös kunnaria (kuvassa). Pattijoen leirissä Pelkosen lyönnille annettiin arvostusta, mutta jaettiin myös risuja omalle miehistölle. 

- Lyönti oli hyvä, mutta kyllähän se (läpilyönti) annettiin aivan liian helposti, jyrähti PattU:n pelijohtaja Törmänen YLE Puheen haastattelussa kamppailun jälkeen. 

Lipon alkukauden lyöjätilaston ykkönen Matti Korhonen onnistui jälleen leipätyössään, mutta ei ollut voiton lisäksi kovinkaan tyytyväinen joukkueen iltapuhteeseen. 

- Nihkeällä pelillä voitettiin, mutta tärkeä voitto. Helpottava juttu lauantaita varten, kommentoi veljesparin vanhempi Korhonen viitaten kamppailuun Sotkamon Jymyä vastaan. 

Illan Superpesiksen kierroksella pelattiin lisäksi ottelut: Vimpelin Veto - Kempeleen Kiri 2-0 (3-0,8-0) ja Kankaanpään Maila - Hyvinkään Tahko 2-1 (2-0,1-8,1-0). 

Katso kuvagalleria:

 

Kilpailut

Uusimmat