Kärpät otti tärkeän vierasvoiton

08.04.2016 08:42 - Marja Ollakka

Kärpät haki Liigan välierien kotiedun takaisin Ouluun semifinaalien neljännessä kohtaamisessa Jesse Puljujärven toisen jatkoerän alussa iskemällä 2–3 -voitto-osumalla.

Kärpät haki Liigan välierien kotiedun takaisin Ouluun semifinaalien neljännessä kohtaamisessa Jesse Puljujärven toisen jatkoerän alussa iskemällä 2-3 -voitto-osumalla. Ajassa 5.30 Sebastian Aho löi kiekon ohi Tappara-vahti Tomi Karhusen ja siirsi Kärpät ensi kertaa johtoon. Kuusi minuuttia myöhemmin Kärpät kasvatti johtoaan sentterikonkari Pirneksen maalilla.

Tappara tuli kuitenkin tasoihin vielä avauserän aikana junnulupaus Patrik Laineen kahdella osumalla. Ottelun toinen ja kolmas erä olivat maalittomia, joten Liigan kauden 2015-2016 semifinaalit etenivät ensimmäistä kertaa lisäajalle.

Otteluvoitot muuttuivat Kärppien voiton myötä tasalukemiin 2-2, joten lauantaina Oulussa pelattavan ottelun voittajalle on tarjolla semifinaalisarjan ensimmäinen katkaisun paikka joukkueiden kohdatessa kuudennen kerran Tampereen Hakametsässä maanantaina.