Oulun kouluverkkokyselyyn pääsee vastaamaan vaikka heti

19.01.2016 09:34 - Paavo Törmi

Oulun kaupunginvaltuusto päätti osana tämän vuoden talousarviokäsittelyä kouluverkkoa koskevan selvityksen laatimisesta. Selvityksen pitää olla valmiina maaliskuuhun mennessä.

Oulun kaupunginvaltuusto päätti osana tämän vuoden talousarviokäsittelyä kouluverkkoa koskevan selvityksen laatimisesta. Selvityksen pitää olla valmiina maaliskuuhun mennessä.
Kouluverkkoselvityksen vaihtoehtojen pohjaksi halutaan saada laajasti oululaisten mielipiteitä. Sivistys- ja kulttuuripalvelut on avannut kouluverkkoselvitykseen liittyvän sähköisen kuntalaiskyselyn. Kysely on avoinna 29. tammikuuta saakka. Kyselyssä vastaaja saa kertoa oman mielipiteensä siitä, mitkä asiat ovat perusopetuksen ja lukiokoulutuksen järjestämisessä tärkeintä. Kuntalaisten näkökulma otetaan huomioon kouluverkkoselvityksen vaihtoehtojen laadinnassa. Kouluverkkoselvitykseen liittyvään kyselyyn pääsee vastaamaan osoitteessa: www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/kouluverkkoselvitys
Kouluverkkoselvitykseen liittyen oululaisille järjestetään helmikuussa neljä Oulun Raati -tapahtumaa eri puolilla kaupunkia.

Tilaisuudet ovat klo 18-20:
10.2. Kiimingin lukiossa
11.2. Oulunsalon lukiossa
23.2. Haukiputaan lukiossa
24.2. Oulun Lyseon lukiossa.

Oulun Raati -tapahtumissa esitellään muun muassa kuntalaiskyselyn tulokset ja kouluverkkoselvityksen alustavat vaihtoehdot.

Kuntalaiset voivat keskustella kouluverkkoselvitykseen liittyvistä asioista keskeisten valmistelevien henkilöiden kanssa myös Facebook-chatin avulla tiistaina 1.3.2016 klo 18-19.30. Kuntalaisten kanssa ovat chattailemassa Oulun kaupungin Facebook-sivustolla sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Matias Ojalehto, sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä, perusopetus- ja nuorisojohtaja Marjut Nurmivuori ja lukiojohtaja Pekka Fredriksson. Tiedotusvälineet saavat Oulun Raadeista ja Facebook-chatin toteuttamisesta erillisen tiedotteen.

Kouluverkkoselvitykseen liittyvä valtuustoseminaari on maanantaina 1. helmikuuta. Kouluverkkoselvityksen loppuraportti valmistuu helmi-maaliskuun taitteessa.

Kilpailut

Uusimmat