NIHAK ry uudistaa elinkeinopalveluja - uudistamisprosessin asiantuntijaksi Seppo Hofrén Oy

23.03.2015 16:01 - Tommi Hedberg

NIHAK ry uudistaa elinkeinopalveluja. Uudistaminen käynnistetään kevään kuluessa. Seutukuntahallitus valitsi uudistamisprosessin asiantuntijaksi konsulttitoimisto Seppo Hofrén Oy:n Kuopiosta. Samalla yhteydessä seudun kunnat ja kuntayhtiöt voivat tarkastaa elinkeinostrategioitaan. Prosessin kuluessa järjestetään valtuustojen yhteinen tilaisuus, jossa käsitellään elinkeinopalvelujen tilannetta ja uudistamista.  

Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry uudistaa elinkeinopalveluja. Uudistaminen käynnistetään kevään kuluessa. Hankkeen avulla hankitaan asiantuntijapalveluna tukea seudullisen kehittämisorganisaation ja sen jäsenkuntien elinkeinostrategioiden laadintaan. Tavoitteena on omaksua NIHAK-seudulle uusi elinkeinopolitiikan strategia ja sitä noudattavat toimintatavat sekä mittarit. Lisäarvona on ajantasainen ja ennakoiva neuvontapalvelu seudullisen elinkeinopalvelun toteutuksessa, mikä huomioi toimintatavoissa muuttuvan toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Tarkoitus on, että alueellinen kasvu voi seudullisten elinkeinopalvelujen puolesta edelleen jatkua.
NIHAK on hakenut Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselta Yritysten toimintaympäristön kehittämisavustusta (EAKR) seudun elinkeinopalvelujen strategista tarkastamista ja uudistamista varten runsaat 51 500 euroa.

Kilpailut

Uusimmat