Rattijuopot liikkeellä Oulussa keskiviikkona ja torstaiyönä

05.03.2015 06:07 - Tommi Hedberg

Oulussa sattui peräänajokolari Ratakadun ja Kainuuntien risteyksessä. Peräänajaneen henkilöauton naiskuljettaja oli 1,8 promillen humalassa. Perään ajettu onnettomuuden osapuoli loukkaantui tapauksessa lievästi ja hänet kuljetettiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Rattijuopot työllistivät Oulun poliisia keskiviikkona ja torstaita vasten yöllä. Keskiviikkona puolilta päivin 64-vuotias mies ajeli katsastamattomalla autolla Kellossa 1,4 promillen humalassa. Iltakuudelta poliisi sai ilmoituksen peräänajokolarista Oulussa Ratakadun ja Kainuuntien risteyksessä. Peräänajaneen henkilöauton naiskuljettaja oli 1,8 promillen humalassa. Perään ajettu onnettomuuden osapuoli loukkaantui tapauksessa lievästi ja hänet kuljetettiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan jatkotutkimuksiin.
Lisäksi poliisin haaviin jäi kaksi rattijuoppoa Oulussa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Puolen yön jälkeen Kaakkurissa 16-vuotias mopopoika puhalsi alkometriin 1,78 promillea. Poika yritti paeta poliisia, mutta hänet saatiin kiinni lyhyen pakomatkan jälkeen.
Hetkeä myöhemmin poliisipartio havaitsi keskustassa epävarmasti liikkuneen henkilöauton. 22-vuotias naiskuljettaja puhalsi alkometriin 2,8 promillea. Nainen on myös kerran aiemmin jäänyt kiinni törkeästä rattijuopumuksesta.

Kilpailut

Uusimmat