Humalaiset liikenteessä Rovaniemellä - kuskeista epäselvyyksiä

25.09.2014 13:34 - Tommi Hedberg

Ensimmäisessä tapauksessa epäiltynä ovat paikkakuntalaiset 41- ja 33-vuotiaat miehet, toisessa paikkakuntalaiset 38- ja 22-vuotiaat miehet.  

Kaksi epäselvää rattijuopumustapausta ovat työllistäneet poliisia Rovaniemellä keskiviikkona ja torstain vastaisena yönä. Ensimmäinen tapaus sattui keskiviikkona iltapäivällä, kun nelihenkisen seurueen auto suistui ojaan lähellä Permantokoskea. Kahdella seurueeseen kuuluneella miehellä oli epäselvyyttä kumpi oli ajanut autoa, joten molempia epäillään tällä hetkellä törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Lisäksi toista miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Toinen epäselvä törkeä rattijuopumus tapahtui Suosiolantiellä torstaita vasten yöllä. Poliisipartio havaitsi, että henkilöauto oli suistunut ojaan Oijustien risteyksessä. Molemmat autossa olleet miehet puhalsivat törkeän rattijuopumuksen lukemat, mutta miesten tarinat poikkesivat toisistaan. Kumpikin on siis epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Lisäksi toista epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Kilpailut

Uusimmat