Lipolle kovia vahvistuksia

19.09.2014 15:00 - Mika Kuki

Hannu Huuskonen, Markku Hylkilä ja Ilkka Hirvonen vahvistavat Oulun Lippoa ensi kaudella.

Oulun Lippo satsaa ensi kauteen kovan luokan vahvistuksin. Lukkari Hannu Huuskonen palaa Lippoon Vimpelistä. Päättyneellä kaudella Huuskosen kausi päättyi hopealle, kuten myös kolmella edelliskaudella. Huuskosen edellinen kausi Liposta on vuodelta 2010.

Lipon kapteenina 2010 toiminut Markku Hylkilä ei palaa pelaajaksi vaan tulee ottamaan pelinjohtajan ja valmennusvastuun. Hylkilä peräänkuuluttaa tehtävässään urheilullisuutta ja että joukkue on kunnossa heti ensimmäisestä vihellyksestä. Nousua ajatellen jokainen jakso on nousujakso ja niistä tulee taistella kynsin hampain.

Ilkka Hirvonen palaa Lippoon yhden Kempeleessä vietetyn vuoden jälkeen. Hirvonen valittiin Lippo-vuosinaan ykkössarjan parhaaksi pelaajaksi. Taitavanmailan käsittelijän vahvin ase on pomppu ja pystymailalyönti.

Lisäksi Lippo on tehnyt sopimuksen Superpesiksessä Seinäjoen Jymy-Jusseissa viime kaudella pelanneen Joonas Hiirikosken kanssa. Pelaajan viime kausi jäi väliin loukkaantumisen vuoksi. Hiirikoski on liikkuva linjapelaaja ja taitava mailan varressa. Vahvimmillaan vaihtajana ja kotiuttajana.

 

 

Kilpailut

Uusimmat