Arvio: Stars Show

01.11.2013 10:54 - Marianne Tuominiemi

Halusin kirjoittaa Stars Show'sta, koska ensi-illan jälkeen ajattelin ensimmäisenä soittaa äidilleni sanoakseni, että liput kannattaa varata HETI. Ja kyseessä on show, jota seurasin hehkeästi "haavi auki", koska olin niin häikäistynyt.

Lapsena katsoin Uuden Iloisen Teatterin esityksiä VHS:ltä loputtomia kertoja. Osasin kaikki laulut ulkoa ja ihailin suunnattomasti lavalla esiintyneitä näyttelijöitä. Muistan edelleen Anu Hälvän Laura Voutilainen-imitaation ja nyt Stars Show'ssa, samalla lavalla, Laura pääsi itse imitoimaan toistakymmentä eri artistia. 

Vau. Se pääsi suusta aika monta kertaa kaksituntisen esityksen aikana. Show sisälsi lukemattomia hahmoja, Tammiselta yli 40 ja Voutilaiseltakin lähes 20, tanssia ja livebändin, enkä muista koska viimeksi olisin istunut katsomossa täysin haltioituneena. Palasin tavallaan siihen lapsuuden UIT-kokemukseen, ja vaikka show oli toki myös tosi hauska, naurun sijaan olin useimmiten vain ihmeissäni lavalla esiintyvistä monilahjakkuuksista.

Lähinnä minut teki iloiseksi se, että meillä tehdään näin hienoa viihdettä! Suorastaan hengästyttävää tahtia lavalle marssi vuorotellen Jarkko ja Laura, ja kaikki oli maskeerausta ja asuja myöten tosi hienosti tehty. Tanssii tähtien kanssa-ohjelmasta tuttuja, taitavia tanssijoita oli ilo katsoa lavalla. Show oli nimenomaan hienoa viihdettä, alusta loppuun. Tamminen on tosi lahjakas laulaja ja esiintyjä ja Laura Voutilainen ehdottomasti Suomen parhaimpia naislaulajia. 

Toki herkkänä ihmisenä pari kertaa menin hieman hämillenikin, ja koin, että nyt mentiin vähän liian pitkälle. Näitä kohtia ei ollut montaa, ja jopa mielensäpahoittaja Tuominiemi (pahoitan usein mieleni muiden puolesta) nautti esityksestä silti. 

Kiitos elämyksestä Jarkko&kumppanit!

Kilpailut

Uusimmat