Radio Pooki ja Ideapark Lempäälä yhteistyöhön – Torstaitanssit valtaavat keskusaukion ensi viikolla

14.02.2022 08:30 - Bauer Media

Radio Pooki ja Ideapark Lempäälä ovat sopineet yhteistyöstä Torstaitanssien järjestämisestä kauppakeskuksen keskusaukiolla. Alkavan kevätkauden ensimmäiset tanssit ovat luvassa 24.2. jolloin lavalla nähdään Eija Kantola & Omega.

Torstaitansseissa Saija Tuupasen tahdittamana. (kuva: Ideapark Lempäälä)

Tanssitoiminta viriää parhaillaan uudelleen rajoitusten hellittäessä. Radio Pookin yhteistyössä eri tanssilavojen kanssa toteuttamat Pookitanssit tekevät myös hiljalleen paluuta ohjelmistoon. Luvassa on tuttuja rakkaita tanssipaikkoja ja hienoja artisteja sekä jotain aivan uutta. Radio Pooki on sopinut yhteistyöstä myös Tampereen seudulle Ideapark Lempäälän kanssa.    

Ideapark Lempäälän keskusaukion Torstaitanssit palaavat tauolta helmikuun lopulla. Jatkossa tansseja järjestetään yhteistyössä Radio Pookin kanssa. Kevätkauden ensimmäisissä tansseissa lavalle nousee Eija Kantola & Omega torstaina 24.2. kello 17-19.30.

Myös Anneli Mattila on nähty Torstaitansseissa aiemmin. (kuva: Ideapark Lempäälä)

Radio Pookin kautta tarjotaan tunnelmapaloja suoraan tanssipaikalta torstain alkuiltaan sekä tavataan taajuuksilla myös lavalle nousevat artistit. 

- Ideapark Lempäälä on järjestänyt hienoja tanssitapahtumia ja kauppakeskuksen keskusaukio sopii erinomaisesti tällaiselle tapahtumalle. Voi vaikka kauppakäynnin yhteydessä tanssia pari laulua tai sitten nauttia tunnelmasta alusta loppuun. Mahtava homma päästä tekemään näitä yhdessä ja ylipäätään pitkästä aikaa tansseihin, kommentoi Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki.

Lippuja Torstaitansseihin ei tarvita, sillä Ideapark Lempäälän torstaitansseihin on vapaa pääsy.

Tulevia Torstaitansseja:

torstai 24.3. klo 17.00-19.30 / Kari Vepsä & Onnenmaa

torstai 28.4. klo 17.00-19.30 / Susanna Heikki & Voimaorkesteri

torstai 26.5. klo 17.00-19.30 / Mikael Konttinen & Nelinpeli

Finlandersin kappaleiden pyörteissä Torstaitansseissa. (kuva: Ideapark Lempäälä)

HUOM! Ideapark Lempäälä ohjeistaa: Pidetään toisistamme edelleen huolta! Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja käytäthän kasvomaskia. Väljissä tiloissa turvavälit on helppo säilyttää.

Kilpailut

Uusimmat