Kuva: Ari Kettukangas

Fodelia Oyj:n tytäryhtiö Fodelia Retail Oy täytäntöönpannut Perniön Lihan sekä Helsingin Makkaratehtaan liiketoimintakaupat

26.05.2024 10:54 - Ari Kettukangas

Liiketoimintojen myynti on osa Fodelia Oyj konsernin strategian kirkastamista, tavoitteena kohdentaa konsernin resurssit tukemaan ydinliiketoimintojen kasvua ja kehittymistä.

Fodelia Oyj:n mukaan sen tytäryhtiö Fodelia Retail Oy myy Perniön Lihan sekä Helsingin Makkaratehtaan liiketoiminnat. Kaupat olivat ehdollisia sopimuksiin sisältyvien edellytysten täyttymiselle ja molempien kauppojen yhtäaikaiselle toteutumiselle. Liiketoimintakauppojen täytäntöönpanovaihe on nyt saatu päätökseen ja liiketoimintakaupat ovat toteutuneet. Liiketoimintakaupassa Fodelia Retail Oy myi erillisillä kaupoilla Perniön Liha –brändillä myytäviä tuotteita koskevan liiketoiminnan Perniön 1930 Oy:lle ja Helsingin Makkaratehdas –brändillä myytäviä tuotteita koskevan liiketoiminnan Tapola Oy Lihanjalostustehtaalle. Liiketoimintojen myynti on osa Fodelia Oyj konsernin strategian kirkastamista, tavoitteena kohdentaa konsernin resurssit tukemaan ydinliiketoimintojen kasvua ja kehittymistä. 

Lue myös: Oulun yrittäjäpalkinnot jaettiin

Kilpailut

Uusimmat