Kuva: Antell

Antell lopettaa leipomotoiminnan ja irtisanoo 101

24.05.2018 13:16 - Kati Jurkko

Antell keskittyy jatkossa ravintola- ja kahvilaliiketoimintaan

Antell-Leipomot Oy:n liiketoiminta tullaan lopettamaan hallitun alasajon kautta. Antell-Leipomot Oy:ssä on käyty koko leipomon henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut, ja irtisanomiset koskevat 101:tä työsuhdetta.

- Leipomotuotteillamme on ollut kysyntää ja olemme kasvaneet viime vuosina voimakkaasti. Kulurakenteemme on kuitenkin liian raskas emmekä toimialan markkinamurroksessa ole pystyneet kannattavaan toimintaan. Leipomoliiketoiminta on ollut jo useita vuosia tappiollista, toimitusjohtaja Tomi Lantto toteaa.

Antellin leipomo sijaitsee Oulussa.

Leipomo toimii normaalisti ja Antellin leipomotuotteita on saatavilla päivittäistavarakaupoista sekä Antellin kahviloista ja ravintoloista elokuun loppuun saakka.

Antell keskittyy jatkossa ravintola- ja kahvilaliiketoimintaan.

- Henkilöstöravintolamme ja kahvilamme vastaavat jo nyt yli 85 %:a Antellin liikevaihdosta. Yksi vahvuuksistamme on omissa keittiöissä valmistettu itte tehty ruoka. Näemme paljon tulevaisuuden potentiaalia siinä, miten meidän yksilöllinen toimintatapamme vastaa muuttuvan työelämän ja muuttuvan kuluttajakäyttäytymisen vaatimuksiin, sanoo Lantto.

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys, jonka pääkonttori on Oulussa. Koko konserni työllistää noin 600 henkilöä.

Kilpailut

Uusimmat