Uusimmat
Suosituimmat

ProAgrialla avoimet ovet

06.11.2017 10:42 - Jussi Häkkilä

ProAgria Oulun johtaja Vesa Nuoliojaa haastattelee Jussi Häkkilä.

ProAgria Oulun 12:ssa toimipisteessä eri puolilla Pohjois-Pohjanmaata on tällä viikolla avoimien ovien viikko. Tänään ovet ovat avoinna Kuusamossa ja Pyhäjärvellä, ja huomenna Haapavedellä, Kempeleessä sekä Ylivieskassa, jonne ProAgria Oulu ja Keski-Pohjanmaa ovat avanneet kesän aikana uuden yhteisen toimitilan.

Keskiviikkona ovet avautuvat Kestilässä ja Nivalassa, torstaina Kärsämäellä ja Oulussa, sekä perjantaina Pudasjärvellä, Ruukissa ja Oulaisissa.
ProAgria Oulun asiantuntijat kertovat tilaisuuksissa mm. maatilojen neuvontajärjestelmä Neuvo 2020:sta. Lisäksi tarjolla on neuvontaa, suunnitelmia, selvityksiä ja kartoituksia mm. maatilan nykyaikaistamiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen, ympäristökysymyksiin, kasvinsuojeluun, eläinten hyvinvointi- ja terveysasioihin, maatilan energian käyttöön sekä luomutuotantoon.

ProAgria viettää parhaillaan 220-juhlavuottaan. ProAgria Oulu puolestaan valmistautuu 190. toimintavuoteensa. Ensi vuodeksi on luvassa mm. Pohjois-Pohjanmaata kiertävä Maaseudun puolesta 190 vuotta -valokuvanäyttely. Se lähtee liikkeelle helmikuussa Oulusta ja siirtyy sitten Kuusamoon, Vihantiin, Nivalaan, Piippolaan ja vuoden päätteeksi Tyrnävälle.

Lue myös: MTK:n juhlavuoden teemana on ammattiylpeys

Uusimmat
Suosituimmat