Uusimmat
Suosituimmat

Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvassa vilisee suomalaisille tuttuja kasvoja

29.09.2020 16:37 - Nelli Salomäki

Maria Sidin ohjaaman Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan päärooleissa nähdään Silmu Ståhlberg Risto Räppääjän roolissa ja Lumi Kallio Nelli Nuudelipään roolissa. Lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Minka Kuustonen, Ylermi Rajamaa, Jenni Kokander, Mika Nuojua, Kristiina Halttu, Eero Ritala, Pirjo Lonka sekä Carl-Kristian Rundman. Pienen roolin elokuvassa näyttelee myös jalkapallokentiltä tuttu Jari Litmanen. Elokuva saa ensi-iltansa ensi viikon perjantaina.

Ristoa elokuvassa näyttelevä Silmu Ståhlberg näytteli pääroolissa myös vuonna 2019 ensi-iltansa saaneessa Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvassa. Nuori näyttelijä näkee itsessään samoja piirteitä kuin Ristossa, ja hän kokeekin olevansa Riston tavoin rohkea, sosiaalinen ja musikaalinen. Kuvauksista näyttelijän mieleen jäi erityisesti kohtaus, jossa hän söi vaahtokarkkeja sen verran paljon, että vaahtokarkit nykyään vähän ällöttävät.

(kuva: Nelli Salomäki)

Elokuvassa Rauha Räppääjän rooliin hyppäävä Minka Kuustonen ei ole ennen tätä roolia näytellyt koko perheen elokuvissa. Hän kuitenkin näkee, että elokuvassa näytteleminen oli jollain tavalla jatkumoa viihdeohjelma Putouksen tekemiseen, sillä sekä tässä elokuvassa että Putouksessa on voimakkaat hahmot. Kuustonen kertoo itse viihtyneensä hyvin valmista elokuvaa katsellessaan ja haluaakin näyttää sen pian myös omalle lapselleen.

Uusimmat
Suosituimmat