Uusimmat
Suosituimmat

Gutsy Go saapuu Ouluun ensi viikoksi

23.09.2020 16:28 - Nelli Salomäki

Gutsy Go on valtakunnallinen valmennusmenetelmä, joka yhdistää pedagogiaa, mediaa ja rauhantyötä. Toiminnan ideana on antaa nuorille työkalut vaikuttaa itse ympäristöönsä ja tehdä konkreettisia tekoja kaupunkilaisten hyväksi. Gutsy Go tekee yhteistyötä kaupunkien ja koulujen kanssa. Oulun tapahtumassa yhteistyössä Gutsy Gon kanssa toimii Turvallinen Oulu -hanke.

Tänä syksynä tapahtuma järjestetään Oulussa toista kertaa, ja tapahtuma on kasvanut merkittävästi viime vuodesta. Ensi viikolla luvassa on sata rauhantekoa oululaisten hyväksi ja tekijöinä toimii tuhat kasiluokkalaista 11:stä eri koulusta. Aikaa tekojen toteuttamiseen on ainoastaan viisi päivää. Oppilaat kuvaavat tekonsa ja vaikuttavimmat niistä julkaistaan lyhytelokuvina koko kaupungin ensi-illassa.

Viikko huipentuu perjantaina 2. lokakuuta kello 19 ja 21 järjestettäviin drive-in näytöksiin, joihin Gutsy Gon tiedottaja Sandra Lamppu toivottaakin kaikki oululaiset ja lähialueen asukkaat tervetulleiksi. Tapahtuma on ilmainen, mutta Lamppu toivoo ihmisten ilmoittautuvan näytöksiin ennakkoon osoitteessa gutsygo.fi/oulu2020

Kuva: Maiju Laukkanen (kuva otettu viime vuoden tapahtumasta)

Uusimmat
Suosituimmat