Qstock-festivaalin ohjelma valmistui

02.05.2018 09:46 - Ari Kettukangas

Qstockissa on tänä vuonna enemmän esiintyjiä kuin koskaan aikaisemmin. Qstock on ollut loppuunmyyty jo viitenä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista.


Oululaisen Qstock-festivaalin ohjelma on valmis. Qstockissa on tänä vuonna enemmän esiintyjiä kuin koskaan aikaisemmin. Tapahtuman viimeinen ulkomaalainen kiinnitys on energistä ja melodista rockia soittava Dream State Isosta-Britanniasta.
Qstockin kotimaista osastoa täydentävät hard rock -yhtye Shiraz Lane, shock metal -ryhmä Fear Of Domination ja oululainen poprock-trio Tuohimaa, jonka myötä festivaali esittelee aivan uudenlaisen Qstock olkkarissa -keikkakonseptin. Lisäksi paikallista osaamista esittelevällä Oulu-lavalla esiintyvät The Psycho Season, Vuoksi, Verikalpa, Cyril Awakens, Lanai, Get In, Art Effects, Mors Subita ja SANA. Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 27.-28. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo viitenä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Lue myös: Myllyojan akuuttivastaanotto avataan jälleen Oulussa

Kilpailut

Uusimmat