Uusimmat
Suosituimmat

Yrittäjän päivää vietetään tänään

05.09.2023 13:15 - Paavo Törmi

Valtakunnallista Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997alkaen. Sen takana on Yrittäjän päivä -säätiö, jonka toiminnan tarkoituksena onyrittäjätoiminnan tukeminen ja yrittäjyyden arvostuksen edistäminen.

Idea Yrittäjänpäivästä syntyi 1990-luvulla Suomen historian pahimman laman jälkimainingeissa.Nyt 26 vuotta myöhemmin, yrittäjyyden arvostus on lisääntynyt, mutta olosuhteet ja toimintaympäristö ovat viimeisten vuosien ajan olleet yrittäjille hyvinhaastavat.

Tänä vuonnaYrittäjän päivän vastaavina järjestäjinä toimivat Suomalaisen Työn Liitto ja Perheyritysten liitto. Liitot toteuttavat yhdessä somekampanjan, jonka avullayrittäjiä ja yrityksiä kannustetaan jakamaan ajatuksiaan, kertomaan arjestaan sekä puhumaan suomalaisen yrittäjyyden, työn ja kotimaisesta omistajuuden merkityksestä.

Kampanjanteemoja ovat mm. Ylpeästi yrittäjä, Yrittäminen on yhteistyötä, Valinnoillasion väliä, Sitoutunut työllistämään Suomessa ja Kotimaisen omistamisen puolesta. Yrittäjän Päivä- säätiön puheenjohtajaa Riitta Antinmäkeä haastatteli Pookin aamussa Paavo Törmi

Uusimmat
Suosituimmat