Uusimmat
Suosituimmat

Kymmenen Oululaisvaltuutettua vaatii yliopiston uuden sijoituspaikan käsittelemistä valtuustossa pikaisesti.

11.09.2020 10:59 - Paavo Törmi

Puheenjohtajistolle ja kaupungin virkamiesjohdolle toimitetussa kirjelmässä valtuutetut toivovat asian pikaista käsittelyä Oulun valtuustossa.

Kirjelmän ovat allekirjoittaneet Jari Laru, Mikko Merihaara ja Lyly Rajala Kokoomuksesta, Mikko Viitanen, Mauno Murtoniemi ja Kalervo Ukkola Vasemmistoliitosta, Eeva-Maria Parkkinen Keskustasta, Sari Halonen, SDP:sta, Annemari Enojärvi Perussuomalaisista ja Paula Himanen Vihreistä. Valtuutetut ovat allekirjoittaneet julkisesti myös Pro Linnanmaa liikkeen adressin.

Kaupungilla on vastuu pitkäjänteisestä, tasapuolisesta ja kestävästä kaupungin kehittämisestä. Valtuutetut pitävät välttämättömänä, että kaupunginvaltuusto käsittelee pikaisesti ehdotusta yliopiston siirtymisestä Raksilaan, sen kustannuksia kaupungille ja vaikutuksia kaupunkilaisiin. Sen vaikutukset yhdyskuntarakenteeseen, yritystoimintaan ja kaupunkikehitykseen ovat hyvin merkittävät. Liikenteen moninkertaistuminen Raksilassa vaatisi kaupungilta kymmenien miljoonien panostukset liikennejärjestelyihin, eikä silti voitaisi välttää alueen ruuhkautumista

Uusimmat
Suosituimmat