Johanna Pakonen julkaisi musiikkivideon - "Tavallaan vähän retromeininkiä"

10.10.2017 07:39 - Joonas Hepola - Luettu 308 kertaa

Laulajauransa juhlavuotta viettävä Johanna Pakonen on julkaissut uransa ensimmäisen musiikkivideon. Uran varrelta lauluja sisältävä biisipotpuri nimeltään HittiMedley 2017 eli hittisikermä. Musiikkivideo kuvattiin kesällä Lahdessa.

Oululainen Johanna Pakonen voitti ensimmäisen laulukilpailunsa vuonna 1997. Kyseessä oli Tähtijahti -kilpailu, jonka kunniakirja kuten monet muutkin palkinnot ovat edelleen tallessa.

- Nyt loman aikana autotallia, varastoa ja muitakin paikkoja siivoillessa on löytynyt melkoisia aarteita, joita porukat ovat säilyttäneet. Valokuvien, kunniakirjojen sekä taulujen kautta on tullut käytyä uraa paljon läpi. Sieltä löytyi hirveästi sellaista mitä ei edes muistanut, tunnelmoi Pakonen Radio Pookin haastattelussa.

Nyt juhlavuoden alkupuoliskolla julkaistu musiikkivideo on Pakoselle pitkän laulajauran ensimmäinen laatuaan. Video kuvattiin elokuussa Lahden satama-alueella.

- Mahtava kokemus ja huippu tiimi taustalla, hehkuttaa tangokuningatar.

- Tämän (biisipotpurin) myötä halutaan muistella tuotantoa mitä 20 vuoden aikana on tehty. Lauloin kappaleet uudelleen ja tässä on jotain sellaista retromeininkiä. Eihän nykyään tälläisiä potpureja enää tehdä ja muutenkin iskelmägenressä musiikkivideot ovat harvinaisia, mutta me tehtiin, kertoo Pakonen iloisena lopputulokseen.

Mitä Johannan juhlavuoteen kuuluu? Kuuntele laajempi haastattelu Radio Pookin aamussa keskiviikkona kello 7:15 alkaen.